Mata blogja: Egy remek nap idegenben

Juan Mata minden héten naprakész információkkal látja el a Manchester United szurkolóit. Íme a legújabb bejegyzése:


A szombati gyõzelmünk - West Brom elleni 3-0 - nagyon fontos volt.

 
Természetesen a három pontról beszélek, de emellett a teljesítményünkrõl is. Mintát láttunk abból, mire képes a csapat és ezek nagyon pozitív érzéseket adtak nekünk.
 
Nagyon jól éreztem magam a pályán és amikor focizol, a nap végén pontosan ez az, amit akarsz. Minden egyes szinten.
 
Szeretném kiemelni azt, hogy immár három egymást követõ bajnokin nem kaptunk gólt. Fontos számunkra az, hogy ne kapjunk gólt, mert ez közelebb visz minket a céljainkhoz. Mindezek megerõsítése érdekében nagyszerû kihívás elõtt állunk a hétvége szempontjából: az Old Traffordra látogat a Liverpool.
 
Az úgynevezett észak-nyugati derbi mindig nagy meccsnek számít Angliában, még inkább így van ez ebben a szezonban, ha ránézel a tabellára.
 
 
A szezon ezen szakaszában minden találkozó nagyon fontos. Egyre kevesebb mérkõzés van hátra, mi pedig az összes pontot be akarjuk zsebelni. Remélem, továbbra is úgy tudunk majd játszani, ahogy tettük szombaton és örömet tudunk szerezni a szurkolóinknak.
 
Szeretném megköszönni a drukkereknek azt, hogy az elõzõ héten abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy átvehettem a február legjobbjának járó díjat. Sokat jelent ez nekem, hiszen Te szavaztál rám! Ez a díj sok önbizalmat adott nekem és remélem, hogy ez csak az elsõ a sok közül.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!