Mata: Ez nem könnyû

Juan Mata minden héten egy személyes blog formájában tartja naprakészen a Manchester United drukkereit. Íme a legfrissebb bejegyzése:


Õszinte leszek: egy ilyen napon nem könnyû blogot írni. Arra is gondoltam, hogy jobb lenne, ha csendben maradnék és nem írnék semmit, mert tudom, hogy sok szurkoló nagyon ideges, ahogy mi is. Azonban kötelezettségem van, mely szerint minden héten frissítem a blogomat. Eddig két szezon alatt egyszer sem mulasztottam el és a jövõben sem fogom. Nem számít, milyen rossz dolog jöhet.

 

A vihar elmúlik, a nap ismét kisüt majd. Nincs kétségem efelõl. Különben is, senki nem mondta, hogy könnyû lesz, de ez a labdarúgás. Fantasztikus pillanatokat ad, de olykor nehéz idõszakkal kell megbirkóznod, amikor büszkeséget és profizmust kell mutass mindvégig. És amikor mindez elmúlik, biztos vagyok abban, hogy érettebb játékos leszek.

 

Azt kell mondanom, hogy az edzõpályán töltött hetünk jó volt, nagyon bizakodóak voltunk a derbi elõtt. Azonban a mérkõzés napján minden rosszul alakult. Ez egy nagyon kemény vereség és azt kell mondjam, mindent bele fogunk adni a maradék meccseinken, hogy feledtessük ezt. És egy nagyon fontos meccs itt van a nyakunkon. Ismerjük a klub történelmét és az ereményeket, mely a gyõztes szellemiségen alapul. Ez az, amire szükségünk van az Olympiacos legyõzéséhez és a továbbjutáshoz.

 

 

Mint tudod, a Bajnokok Ligájában nem játszhatok már ebben a szezonban, de a csapat mögött leszek az Old Traffordon, mint más szurkoló. Ha az elsõ pár pecben sikerül betalálnunk, úgy vélem, meg tudjuk csinálni a segítségeddel!

 

Nincsenek szavak arra, hogy leírjam, milyen szurkolást kaptunk tõletek a stadionban. Az olyan mérkõzések, mint a tegnapi dühössé tesznek engem, mert nem tudtuk megadni azt, amit megérdemeltetek. Tudom, hogy most semmi megfelelõt nem tudok mondani, de azt akartam, legalább tudd, mit is érzek.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!