Ryant ismét csábítják a válogatotthoz

Gary Speed merész kísérletet készül tenni Ryan Giggs meggyõzõsére, hogy visszacsalogassa õt a nemzeti válogatotthoz.


Az új walesi szövetségi kapitányt, aki egykoron maga is válogatott játékos volt, kedden mutatták be hivatalosan. Úgy tûnik, Speed nem is vesztegeti az idejét és máris munkához látott.
 

A legfõbb célja, hogy javítson a válogatott balszerencsés szereplésén, mivel az utóbbi idõben csalódást keltõ eredmények születtek, az elõzõ menedzsernek, John Toshacknak is emiatt kelletttávoznia.

 


 

Speed elismeri a fiatalok fontos szerepét, de szeretné kiegészíteni csapatát néhány idõsebb játékossal is, és ennek érdekében fogja felkeresni a veterán szélsõt, Ryan Giggst, de nyitva hagyta az ajtót a Toshack alatt mellõzött Robbie Savage számára is.
 

„Biztosan körbe fogok telefonálni.” – kezdte Speed.
 

„Hogy õszinte legyek, néhányan már engem is felhívtak, például Robbie Savage.”
 

„Ryan Giggs visszatérésében még nem vagyok biztos, de ki ne örülne egy ilyen játékosnak a csapatban?”
 

Savage sem tétovázott bejelenteni, hogy készen áll újra magára ölteni a válogatott mezt, bár elismeri, nem számít arra, hogy azonnal visszakerül a válogatottba.
 

„Készen állok újra játszani Walesért, és ha Gary Speed is úgy gondolja, hogy még hozzá tudnék tenni valamennyit a csapat játékához, akkor szívesen szerepelnék újra, de ha azt mondja, ’Sav, itt a vége’, akkor el fogom fogadni a döntését.” – mondta Savage a Daily Mirrornak.
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!