Macari sürgeti a United támadóit

A Manchester United egykori csatára, Lou Macari szerint a Vörös Ördögök támadószekciójának nagyobb fokozatba kell kapcsolnia, ha a Bajnokok Ligája legjobb 8 csapata között kívánják folytatni szereplésüket, miután vereséget szenvedtek az Olympiakosztól.


Miután Lou Macari végignézte a United 3-0-s vereségét, amelyet az õsi rivális Liverpooltól szenvedett el vasárnap, az MUTV tudósítója szerint Danny Welbeck-et - aki csereként lépett pályára - játszatná Juan Mata helyett a szerdai BL-meccsen.

 

"Szerdán este én Danny Welbeck, [Robin] van Persie, [Wayne] Rooney és [Adnan] Januzaj támadókvartettel állítanám ki a csapatot, mert gólokra van szükségünk" - magyarázta Macari az MUTV-nek. "Vissza kell térnünk a mérkõzésbe, ehhez nyílvánvalóan gólokra van szükségünk, hogy sikerülhessen."

 

"Ez nem hazárdjáték" - tette hozzá. "Reményedünk, hogy szerda este itt ülve, kiheverve a Liverpool elleni mérkõzést, várhatjuk a Bajnokok Ligája következõ körének sorsolását."

 

Steven Gerrard két büntetõjével, illetve Lius Suarez késõi góljával a Liverpool gyõztesen hagyhatta el az Old Trafford gyepét, ezzel az eredménnyel a Vörös Ördögök immár 5 bajnoki vereséget számolnak a szezon során.

 

 

Lou Macari arra a kérdésre válaszolva, függetlenül attól, hogy a United jobban teljesít idegenbeli mérkõzéseken, véleménye szerint nincs jobb hely az Old Traffordnál, és csak dícsérni tudja a szurkolókat, akik támogatják a csapatot.

 

"Az Old Trafford a legjobb hely" - mondta. "Itt 70.000 szurkoló támogat és éljenez téged, azt mondhatom, hogy ez a tömeg már ideragadt ebben a szezonban is. A Stretford End fantasztikus volt. Akadt 1-2 beszólás, mert a Liverpoollal játszottunk, de ez a legjobb hely."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!