Jones jól megérti magát Smallinggal

Phil Jones úgy érzi, képesek lehetnek megbízható párost alkotni Chris Smallinggal a Manchester Unitedben.


Az angol páros már több alkalommal alkottak az angol U21-es válogatott belsõ védõpárosát, hosszú távon pedig az Old Trafffordon is a legnagyobb esélyesként kell rájuk tekinteni, mint a védelmi négyes tengelyének tagjai, miután a West Bromwich Albion ellen aratott bajnoki gyõzelem során elõször játszhattak együtt ezen a poszton.

 

Sérülés miatt Smalling kénytelen volt kihagyni a Liverpool elleni vereséggel végzõdött rangadót, de talán bevethetõ lesz az Olympiacos elleni sorsdöntõ Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ visszavágójára, illetve az azt követõ West Ham és Manchester City elleni bajnokikra.

 

Sokoldalúságuknak köszönhetõen - mind Jones, mind pedig Smalling képes a védelem jobboldalán is játszani - fennáll annak a lehetõsége, hogy egy újabb középsõ védõ csatlakozik hozzájuk, mint például a jelenleg sérült Jonny Evans, de továbbra is azon vannak, hogy minél jobban fejlesszék közös játékukat a pályán.

 

"Azt hiszem az elsõ olyan érzés, amikor azt éreztem, hogy valami jól összekapcsolódott, az az U21-es válogatottban volt a védelemben, Chris Smallinggal. Szerintem minél többet játszottunk együtt, annál inkább értettük meg egymás játékát és ismertük ki a másikat. Remélhetõleg ez a dolog a Manchester Unitedben is egyre jobban az elõnyünkre tud válni" - kezdte Jones az UEFA.com kérdésére, amikor arról kérdezték, hogy ki az, akivel a legjobban megérti magát a pályán.

 

 

Jones eltökélt azt illetõen, hogy a Vörös Ördögök számára megfordul a széljárás a Bajnokok Ligájában az Olympiacos ellen, amikor David Moyes legénységének két gólos hátrányt kell ledolgozniuk az Old Traffordon az athéni odavágót követõen.

 

"Mindenki tudja, hogy nem fogjuk feladni" - jelentette ki.

 

"A mi mentalitásunk megköveteli, hogy továbbra is keményen edzünk, próbáljuk helyre hozni a dolgokat, és ez mûködni is fog. Ebben tényleg nagyon hiszünk, éppen ezért így is fog történni. Türelmesnek kell lennünk, és kitartanunk a céljaink mellett, és akkor minden jól fog alakulni."

 

"Nem játszottunk olyan jól, ahogy szerettünk volna Görögországban, de már nincs arra lehetõségünk, hogy ezen lamentáljunk. Most már azzal együtt kell játszanunk, ami történt és ezzel együtt a jövõbe tekinteni. A jövõbe kell tekintenünk, a jövõ pedig az, hogy jó teljesítményt nyújtunk az Old Traffordon, amely felemeli a közönségünket és a játékosainkat egyaránt, ez pedig meghozza majd a kívánt eredményt. Csak ennyit tehetünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!