Az örökifjú Giggs csodálata

Ryan Giggs elõtt tisztelettel adóztak csapattársai azután, hogy kiválóan szerepelt 90 percen keresztül az Olympiacos elleni, 3-0-s gyõzelem során.


 Majd egy hónappal utolsó szereplése után és 150. Bajnokok Ligája fellépésén Giggs keze igencsak benne volt az elsõ két gólban és olyan fitt állapotban volt, mint bárki más a pályán.

 

Mindez oda vezetett, hogy David Moyes menedzser a találkozó után furcsa szerzetnek nevezte a 40 éves játékost, míg csapattásai csodálattal csóválták fejüket teljesítményét látván.

 

"Mit lehetne még mondani róla?" - kezdte Michael Carrick. "Hihetetlen, hogy miután az utóbbi idõben nem játszott sokat, így teljesít egy meccsen, ráadásul fizikálisan is végig rendben volt - ez megmutatja, mennyire is vigyáz magára. Wayne-nek adott labdája a második gólunk elõtt tipikusan rá jellemzõ volt. Továbbra is képes megtenni ezt és nagy öröm együtt játszani vele."

 

Phil Jones így vélekedett: "Fantasztikus. Vezeti a csapatot elõre és a büntetõ elõtt adott labdája tökéletes volt. Ezt nem tanítják. Nagyszerû srác."

 

 

"A legenda, Ryan Giggs...nem tudom, mennyi szóval lehetne jellemezni klasszisát. Nagyon tisztelem õt, egy példa számomra. Mikor ehhez a klubhoz igazoltam, rengetegen Cristiano Ronaldóról és Wayne Rooney-ról beszéltek, de számomra mindig is Ryan volt a favorit Scholesy-val és Gary Neville-lel együtt" - mesélte Patrice Evra.

 

Közben Carrick nagyon elégedett volt azzal, hogy három nappal a liverpooli riválistól elszenvedett vereség után a csapat ledolgozta hátrányát és a maga javára fordította a párharcot.

 

"Ez egy jó érzés. A meccs elõtt tudtuk, lehetséges elérnünk ezt; meglehetõsen pozitívan álltunk a dologhoz és tudtuk, hogy képesek vagyunk ilyen teljesítményre és eredményre, még a hétvége után is. A Liverpooltól elszenvedett vereség után pár napig magunk alatt voltunk, ugyanakkor tudtuk, hogy ki tudjuk húzni magunkat ebbõl, ezért boldogok vagyunk."

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!