Fletcher: Mata egy csoda

Darren Fletcher, a Manchester United középpályása Juan Matát dicsérte azt követõen, hogy a spanyol kiváló teljesítményt nyújtott a West Ham elleni 2-0-s gyõzelem alatt.


A Kalapácsosok ellen Mata tündökölt a támadó szerepkörben és látszólag könnyed mozgása és találékonysága folyamatos problémát okozott a hazaiaknak. Fletcher szerint a spnyol játékos és Wayne Rooney közötti játék nagy ösztönzõ erõt jelenthet a Vörös Ördögöknek a szezon maradékában.

 

"Juan néhány labdaérintése fantasztikus volt" - dicsérte csapattársát a skót az MUTV-ben. "Az elsõ félidõben egy, az égbe lõtt labdát ahogy megszelídített, az fenséges volt."

 

"A csatár mögött van a természetes posztja, szeret ott játszani. És amikor a védõk mögé olyan befutások vannak, amiket Wayne is csinált, Mata mindig keresni fogja, hogy megtalálja a társakat. Nagyszerû mozgásaink voltak elöl, széleken pedig jó sebességünk volt. Az emberek ilyet akarnak látni és ez most meg is volt."

 

 

De nem Mata volt az egyetlen, aki dicséretet kapott Fletchertõl, hiszen a skót játékos középpályás társát, Michael Carricket is méltatta, aki a sok sérülés miatt a védelem közepén volt kénytelen játszani.

 

"Fantasztikus volt" - lelkendezett Darren. "Michael legnagyobb erõssége az, hogy kiválóan olvassa a játékot. Volt, amikor tudta, hogy nem sikerülne egy szerelési kísérlete, de ilyenkor mással kompenzálta azt. Úgy gondolom, remekül játszott, de nem is vártam kevesebbet egy ilyen fantasztikus játékostól."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!