Mata blogja: Gyõzelmek után magasan a morál

Juan Mata minden héten naprakész információkkal látja el a Manchester United szurkolóit. Íme a legújabb bejegyzése:


Elképzelheted, ma milyen boldog vagyok a két mérkõzésünk miatt, amit a héten játszottunk...Mindekettõt megnyertük, ez pedig nagyon fontos; a csapatmorál emelése miatt a következõ meccs elõtt!

 

Ez a labdarúgás és akár tetszik, akár nem, nincs sok idõ arra, hogy ünnepeld a gyõzelmeket vagy gyászold a vereségeket, ezért úgy gondolom, rendkívül fontos, hogy továbbra is erõsek legyünk mentálisan és a céljainkra összpontosítsunk. Így fogunk nekimenni a Premier League utolsó szakaszának. Mintha minden mérkõzés egy döntõ lenne.

 

Az elõzõ posztomban azt a csapatszellemet kértem, ami történelmileg naggyá tette a Unitedet, és ezt megkaptam az Olympiacos ellen, szerdán. Izgalmas találkozó volt, a szurkolók énekeltek, a csapat gólokat szerzett és ezekkel nagyszerûen visszavágott a csapat, bejutva a negyeddöntõbe. És ahogy mondták nekem, most rájöttem, egy Bajnokok Ligája este az Old Traffordon más dolog.

 

A Bayern Münchennel sorsoltak minket össze, ami nagyszerû emlékeket ébreszt bennünk az 1999-es Bajnokok Ligája döntõvel. Meg kell kérdezzük Ryan Giggs-et arról a találkozóról, valamint arról, mit tudunk tenni, hogy legyõzzük õket. Nagyon nehéz lesz: remek sorozatuk van a Bundesligában és nagyon jól játszanak. Fantasztikus csapatot alkotnak és az esélyesek a trófea megnyerésére, de megpróbáljuk legyõzni õket és bejutni az elõdöntõbe.

 

 

A hét ugyanúgy zárult, miután nyertünk a West Ham ellen egy olyan mérkõzésen, mely Wayne Rooney zseniális góljáról lesz emlékezetes, amit a félpályáról lõtt. Kértem tõle a labdát, de azt hiszem, megfelelõ döntést hozott...Látványos volt Wayne!

 

A csapat önbizalmat szerzett és most egy izgalmas kihívás vár ránk: kedden a City elleni derbink. Ez lesz az elsõ számomra, nagyon várom már. Az utcán is érezhetõ a különleges hangulat.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!