Városi derbi: Mata küldetése

Juan Mata nagyon élvezi a manchesteri derbi elsõ élményeit és eltökélt szándéka, hogy része legyen abban, hogy mindenki - aki a Vörös Ördögökhöz kapcsolódik - számára emlékezetes estét teremtsenek ma.


 Robin van Persie sérülése után úgy tûnik, a spanyol ezúttal is Wayne Rooney mögött kezdhet, miután a West Ham elleni 2-0-s siker alatt remek párost alkottak együtt.

 

A Upton Park-i diadal azt jelentette, a csapat visszatért a gyõzelem útjára a Premier League-ben és tekintettel arra, hogy a legutóbbi hazai bajnokiját elveszítette a United, ráadásul az õsi rivális Liverpool ellen, Mata olyat akar adni a szurkolóknak kedden este, ami miatt ünnepelhetnek.

 

"Õk alkotják a 12. játékosunkat és nagyon fontosak számunkra. Megérdemlik a jutalmat tõlünk" - nyilatkozta Mata a United Review-nek.

 

"Hihetetlen volt, amit a Liverpool elleni mérkõzésen tapasztaltunk. 3-0-ra kikaptunk egy nehéz napon, mégis amikor sétáltunk le a pályáról, õk akkor is énekeltek, tapsoltak. Csodálatos volt. Megérdemlik, hogy többször lássanak olyan, mint amit az Olympiacos ellen láttak."

 

 

"Meg kell mutassuk, hogy nagy csapat ellen is képesek vagyunk a gyõzelemre. A Liverpool ellen nem volt valami jó mérkõzésünk. Igen, õk jól játszottak, de mi tudunk jobban is."

 

"Nehéz lesz, mert a City a Premier League egyik legjobb csapata jelenleg. Nagyszerû focit játszanak, számos minõségi játékossal rendelkeznek, de a mi stadionunkban, a mi szurkolóink elõtt lehet egy jó meccsünk." 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!