Fergie és Scholes is visszatér

Megdöbbenéssel és örömmel tudatjuk olvasóinkkal a klub közleményét, miszerint Sir Alex Ferguson fogja irányítani a kispadról a Vörös Ördögöket a ma esti Bajnokok Ligája mérkõzésen.


Az már csak hab a tortán, hogy Fergie nem egyedül tér vissza. Amint az kiderült, az elmúlt hetekben végzett egyeztetések és megbeszélések után már biztos, hogy a Ferguson által összeállított kezdõcsapatban helyet kap Paul Scholes is.

 
Ugyan egyikük sem nyilatkozott, egy - hozzájuk közel álló - forrás szerint mindketten nagyon örülnek és izgatottan várják, hogy gyõzelemhez segíthessék a csapatot ma este a Bayern München ellen.
 
 
Meg nem erõsített információk szerint, Pep Guardiola - miután megtudta, hogy Ferguson fog ma a Vörös Ördögök kispadján ülni - azonnali hatállyal lemondott. A müncheni csapat tagjai sokkos állapotban vannak és egyes jelentések szerint a klub pszichológusa egyenként beszélget el a játékosokkal és õ fogja ma este a hirtelen távozó menedzsert helyettesíteni a Manchester United ellen.
 
David Moyes természetesen már hetek óta tudott mindenrõl, hisz nem egy megbeszélést folytatott Sir Alex-szel. Ma reggel sikerült elkapniuk õt az újságíróknak. Szûkszavú volt ugyan, de így is érdekes információk birtokába juttatta a sajtót.
 
"Nem volt választási lehetõségem" - mondta. "Sir Alex a rágóinak köszönhette a sikerességét. Ne gondolják, hogy nem próbáltam belõle kiszedni, hogy milyen rágót rágott. Nem árulta el, így kénytelen voltam engedni a nyomásának. Ma este azonban a közelében leszek és pontosan meg fogom figyelni."
 
 
2014. április 1.


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!