De Gea: Hajtani fogunk a sikerért

Lehet, hogy David de Gea a Manchester United utolsó védvonala, de ígérete szerint mindvégig támadásra fogja biztatni csapattársait, amikor ma este a Bayern Münchennel csapnak össze az Old Traffordon.


A United 1-esének mérkõzés elõtti szónoklata azt sugallja, a Vörös Ördögök nem fognak meghátrálni és megadni magukat, amikor a címvédõ, és az idei kiírás legnagyobb esélyese látogat majd hozzájuk.

 

David Moyes legénysége mind a hazai pályán nyújtott teljesítményt tekintve, mind pedig a nemzetközi kupaporondon vegyes eredményeket tudhat maga mögött az elmúlt hónapokban, de a United Reviewnak adott exkluzív interjúban David de Gea kiemelte, a Manchester Unitednek fejben pozitívan kell hozzáállnia az elõttük álló mérkõzéshez.

 

"Ez egy elég kemény idõszak volt számunkra, a City és a Liverpool elleni vereségek után pedig eléggé a padlón voltunk" - kezdte a spanyol portás a mai mérkõzésre készült programfüzetben.

 

"De mi vagyunk a United, és éppen emiatt ezeken a dolgokon felül kell emelkednünk és harcolnunk, mert most nagyon nagy mérkõzés vár ránk. Ez már a kieséses szakasz ebben a sorozatban, így bármi megtörténhet, úgyhogy minden tõlünk telhetõt ki kell adnunk magunkból."

 

 

De Gea kulcsszerepet vállalt abból, hogy a Manchester United 3-0-s hazai pályán aratott gyõzelmének köszönhetõen 3-2-es összesítéssel megtudta fordítani az Olympiacos elleni nyolcaddöntõbeli párharcot, de a Bayern München elleni negyeddöntõk teljesen más szintet képviselnek majd.

 

Mindazonáltal a csapat legendája, Paddy Crerand szerint a legnagyobb nyomás a jelenleg regnáló BL-gyõztes bajorokra hárul majd.

 

"Számos szempontból a Unitednek nincs vesztenivalója, mert mindenki arra számít, hogy a Bayern nem csak megnyeri ezt a párharcot, de az egész sorozatot is" - tette hozzá Crerand.

 

"De miért ne okozhatnánk meglepetést? Mi mind tudjuk, hogy bármi elõfordulhat a futballban... ennek az egyik leghíresebb példáját a saját szemünkkel láthattuk 1999-ben Barcelonában, azon a hihetetlen éjszakán. Míg ez az összecsapás nagyon keménynek ígérkezik a United számára, a Bayern is tudni fogja, hogy nem fogja olcsón adni magát ellenfelük, se ma, se pedig jövõ szerdán Münchenben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!