Ryan bízik a nagyobb szerencsében

Ryan Giggs szerint a United szándéka, hogy vasárnap véget vessen a Stamford Bridge-i nyeretlenségi sorozatának.


Sir Alex Ferguson csapata legutóbb 2002. áprilisában volt képes nyerni a Chelsea otthonában, a legutóbbi öt Stamford Bridge-i látogatásukból három vereséggel zárult.

A Chelsea jelenleg hatalmas forma hanyatlással küzd, az utolsó hat találkozójukból csupán egyet tudtak megnyerni. Ellenben a Uniteddel, akik a Premier League élére álltak az Arsenal elleni gyõzelmüknek köszönhetõen és Giggs szerint vasárnap arra készülnek, hogy megerõsítsék vezetõ helyüket.

"Remélhetõleg sikerül az utóbbi évek rossz szériáját megtörnünk és végre sikerül gyõznünk." - mondta a középpályás a manutd.com-nak.

"Mindenki nagyon zsong hétfõ óta. Nagyon jól teljesítettünk és hatalmas gyõzelmet arattunk az Arsenal ellen. Remélhetõleg sikerül folytatni ezt a szezon ezen nehéz szakaszában is, amikor rövid idõn belül sok mérkõzést kell játszanunk."

 

 



"Az utóbbi években megtapasztalhattuk, mennyire nehéz is a Stamford Bridge-en játszani, a legjobbunkat kell mutatnunk, ahogy tettük hétfõn is. Tudjuk, ha vasárnap is gyõznénk, nagyon jó helyzetbe kerülnénk."

Miután a szezon nem a legmeggyõzõbben kezdték a Vörös Ördögök, mostanra már nagyon belelendültek és Giggy azt szeretné, ez az új évben is folytatódna.

"Nem tudom, miért erre az idõszakra javultunk fel ennyire. Talán az elején a válogatott szereplések miatti szünet megzavart minket, de amikor tudjuk, hogy gyõznünk kell és jól kell teljesítenünk, meg is tudjuk azt tenni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!