Mata blogja: Jó érzésekkel

Miután két góllal segítette csapatát a Newcastle felett aratott négygólos sikerhez, Juan Mata jó hangulatban írta meg szokásos bejegyzését...


Az igazság az, egy olyan meccs után, mint amilyen a szombati is volt, újfent rájöttem, milyen szép is lehet a labdarúgás és mennyire élvezetes is egy gyõzelem és jó teljesítmény utáni néhány nap. Még mindig mosolygok.

 

Megfizethetetlen eltölteni egy nyugodt vasárnapot úgy, hogy tudod, elvégezted a feladatodat. Pedig nem volt könnyû munka a St. James' Parkban, de a csapat megcsinálta és három ponttal gazdagodtunk, tartva nagyszerû idegenbeli formánkat.

 

A mérkõzés után nagyon boldog voltam saját teljesítményem miatt és rendkívül elégedett voltam azzal az erõfeszítéssel, amit minden játékos megtett a gyõzelemért - ráadásul ez egy fontos gyõzelem volt abból a szempontból, hogy megpróbáljunk feljebb kapaszkodni, valamint önbizalommal telve utazzunk Németországba.

 

Gólt szereztem és azt kívánom, ez így menjen a szezon végéig. Ahogyan a találkozót követõen is elmondtam, nagyon jól megértjük egymást a csapattársaimmal és nagyon örülök Chicha és Adnan góljainak is. Kíváncsi lehetsz a de Geával közös gólörömömre. Ennek oka az, hogy elõzõ nap gyakoroltuk a szabadrúgásokat és David azt mondta nekem, be fogok találni a Newcastle ellen...mivel aznap egy lövésemmel sem szereztem gólt! Így is lett.

 

 

Ez a gyõzelem rengeteg energiát ad nekünk a szerdai, München elleni mérkõzéshez. Az elsõ mérkõzésen az Old Trafford közönségétõl kapott szurkolás volt az, aminek segítségével megbirkóztunk egy ilyen kemény mérkõzéssel. Nagyszerû este volt, amit a lelátóról élveztem.

 

Szerdán otthonról fogok szurkolni, a tévé elõtt ülve, tudva, hogy az Allianz Arena Európa egyik legnehezebb helyszíne...de azt is tudva, hogy mi vagyunk a Manchester United és  biztos vagyok abban, képesek vagyunk továbbjutni.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!