Lingard már a visszatérésre koncentrál

Jesse Lingard elárulta, önbizalommal telve gondol arra, hogy nemsokára visszatérhet a Manchester Unitedhez a jelenleg a feljutásra pályázó kölcsönklubja, a Brighton Howe & Albion kötelékébõl.


A 21 éves támadószellemû középpályás kimagasló teljesítménnyel rukkolt elõ a Vörös Ördögök felkészülési szezonjában, amely egyben a csapatban való bemutatkozása volt, de ezt követõen csak egy kispadon kapott helyig jutott januárban a Swansea City ellen, mint legközelebbi lehetõség arra, hogy tétmérkõzésen is bizonyíthasson.

 

Ezentúl a saját nevelésû játékos azonban képes volt megvetni a lábát két kölcsönklubjánál is, ugyanis mind a Birmingham City, mind a Brighton Howe & Albion színeiben remekelt. Lingard egyértelmûen beilleszkedett a Sirályoknál, ugyanis az utóbbi idõben remek teljesítménnyel rukkolt elõ, többek között két gólt szerzett csapata legutóbbi két gyõztes, Leicester City és Charlton Athletic elleni, mérkõzésén.

 

Négy mérkõzése biztosan hátra van még a Brightonnak a szezonból, és nagy eséllyel pályáznak arra is, hogy a play-offban szerepeljenek, miután jelenleg 6. helyen állnak a Championshipben, így Lingard még további mérkõzéseken csiszolhatja tudományát.

 

 

"A Unitednél nevelkedve Ryan Giggs volt az én hõsöm" - árulta el Lingard a Sky Sports kérdésére.

 

"Õ egyike azon játékosoknak, akik akár egy mozdulatukkal is képesek voltak megõrjíteni a szurkolókat. Imádom azokat a játékosokat, akik a széleken játszanak, a cselezés pedig az egyik legnagyobb képességem. Az emberek ezt imádják nézni - ezzel képes vagy õket felállítani a székeikbõl."

 

"Tele önbizalommal fogok visszatérni az Old Traffordra. A kölcsönben játszó játékosoknak a saját játékukat kell játszani, aztán kiderül, hogy ez hova vezet a késõbbiekben."

 

"Keménynek ígérkeznek a most hátralévõ mérkõzések, de ha fenntartjuk a mostani mentalitásunkat, amit a Leicester és a Charlton ellen mutattunk, akkor ott leszünk a végelszámolásnál is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!