Kölcsönlesen: Zahaék túlélési reménye

A Manchester United kölcsönjátékosa, Wilfried Zaha létfontosságú pontszerzéshez segítette a Cardiff City-t, amikor szombaton a Stoke Cityvel csaptak össze.


A Vörös Ördögök szélsõje a kispadról szállt be a második félidõben a Kékmadarak 1-1-re végzõdõ találkozóján, és reményei szerint teljesítményével felkeltette Ole Gunnar Solskjaer figyelmét, aki a vasárnapi, Sunderland elleni sorsdöntõ mérkõzésen számol vele a kezdõcsapat kijelölésekor.

 

A Championshipben Michael Keane egy másik manchesteri csapattársával, Tom Lawrenceszel kellett hogy farkasszemet nézzen, amikor a Blackburn Roverstõl pontot rabolt a sereghajtó Yeowil Town hazai pályán. A 0-0-s végeredmény értelmében a dolgok jelenlegi állása szerint a Blackburn Rovers négy pontra van a play-off helyektõl.

 

Jesse Lingard és a Brighton Hove & Albion megtudta tartani értékes, hatodik pozícióját a tabellán, miután a 83. percben sikerült kiegyenlíteniük a Huddersfield Town ellen.

 

Nem tudta megakadályozni Sam Johnstone se, hogy a parádés formában szereplõ Derby County mindhárom pontot el ne hozza a Doncaster Rovers ellen a Keepmoat Stadiumból, ugyanis mindkét félidõben gólt kaptak, amely eredményeként ráadásul egyre közelebb állnak a kiesõzónához. Azonban alapvetõen az ifjú kapusra nem lehet panasz, aki parádés védést mutatott be Jamie Ward remek lövésénél, és így végül 2-0 maradt a végeredmény.

 

 

Nick Powell a kispadról állt be a Wigan Athleticbe, amely kényelmes, 3-0-s gyõzelmet aratott a szintén a play-offról álmodozó Reading ellen hazai pályán, hat nappal azt követõen, hogy drámai körülmények között tizenegyespárbajban estek ki az Arsenal ellen az FA-kupa elõdöntõjében.

 

Federico Macheda és Tom Thorpe is részese volt a Birmingham City 1-0-s Nottingham Forest elleni vereségének, míg Will Keane és Davide Petrucci is csak a kispadról nézhette a QPR (1-0-s vereség a Leicester ellen), és a Charlton (0-0-s döntetlen hazai pályán a Bolton ellen) mérkõzéseit.

 

A League Oneben a Carlisle United túlélési reményeit újabb csapás érte, ugyanis otthon két pontot elhullajtottak a Walsall ellen. A Manchester United támadója, Sam Byrne a kispadról állhatott be az utolsó pillanatokban, de õ se tudott segíteni a hazaiaknak a gyõztesgól megtalálásában az 1-1-re végzõdõ találkozón.

 

Jack Barmby kölcsönklubja, a Hartlepool United sorozatban hatodik vereségét szenvedte el a League Two-ban, miután a Burton Albion 3-0-s verést mért rájuk. Az ifjú csatár a második félidõben csereként szállt be a Poolsba.

 

Nehéz hétvégét zárt Bebe, aki csapatával, a Pacos de Ferreiraval egy ötgólos zakóba szaladt bele a Nacional ellen a portugál bajnokságban. Anderson eközben a kispadról nézhette végig, amint a Fiorentina szûk, 1-0-s vereséget szenved a Roma ellen a Serie A-ban.

 

Kezdõként léphetett pályára a Real Zaragozaban Angelo Henriquez, aki egy késõi öngólnak köszönhetõen gyõztes csapat tagja lehetett a Real Jaen ellen, amelyel négy pontos távolságon belülre kerültek a top hat tagjaitól a spanyol másodosztályban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!