Egykori Vörös Ördögök hisznek Giggs-ben

Bryan Robson támogatásáról biztosította Ryan Giggs-et, aki ideiglenes menedzseri posztot tölt be a Manchester Unitednél.


David Moyes kedd reggeli távozását követõen Giggs lesz felelõs az elsõ csapatért mindaddig, míg valakit ki nem neveznek a Vörös Ördögök kispadjára.

 

A United egykori csapatkapitánya, Robson így vélekedett errõl a Sky Sports-nak adott nyilatkozatában: "Tudom, hogy a szezon végéig Ryan kapta meg a munkát és biztosan tudom, hogy menedzser lesz belõle, bár az nagy kérdés, hogy olyan klubnál, mint a Manchester United, kap-e állandó szerzõdést."

 

Giggs egykori klubtársa és válogatottbeli csapattársa, Clayton Blackmore szerint a 40 éves legenda képes feltüzelni a csapatot a szombati, Norwich elleni összecsapásra.

 

"Ryannek még soha nem kellett kérnie a játékosokat, hogy azt játsszák, amit õ szeretne, de remélhetõleg keményen dolgoznak majd vele és úgy vélem, lökést ad majd nekik. Még akár nehéz napja is lehet majd a Norwich-nak" - mondta az MUTV-nek Blackmore.

 

"Minden megvan benne, ami meg kell legyen egy menedzsernek, ideértve azt is, hogy több edzõi képesítése van, mint nekem, miközben 15 éve edzõsködöm."

 

 

David May és Danny Higginbotham szintén kinyilvánították véleményüket Giggs kinevezésével kapcsolatban.

 

"Ez egy bölcs lépés" - mondta May. "Ryan tudja, miként mûködik ez a klub, ismeri a szurkolók szenvedélyét és biztos vagyok abban, valami olyat ad az öltözõben, amire szükségük van ott."

 

Higginbotham így vélekedett: "Ryan keresztül-kasul ismeri a Unitedet, tudja, mirõl szól ez a hely. Már nem vagyunk semmilyen kupában, így az utolsó négy meccsre történõ kinevezése kétlem, hogy rossz döntés lett volna."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!