Giggs elsõ csapatán gondolkozik

Ryan Giggs, a Manchester United ideiglenes menedzsere számtalan lehetõség közül választhat a kezdõcsapatot illetõen.


A 40 éves walesi azt követõen került a United kispadjára, hogy kedden David Moyes távozott a csapat élérõl. Giggs a mai napon elmondta, Rafael és Robin van Persie nincs bevethetõ állapotban a Norwich elleni meccs elõtt, mely találkozót egész héten nagyon várt már.

 

Az MUTV-nek adott exkluzív interjúban - elsõ sajtótájékoztatója elõtt - elárulta, mit mondott a játékosoknak: "Épp most mondtam nekik: 'Bízom benned, tudom, mire vagy képes. Menj ki és mutasd meg szombaton! Adj valamit a szurkolóknak, amitõl kiabálhatnak! Szórakoztasd õket, szerezz gólokat, szerelj, tempósan, gyorsan játssz!' Ez az, amit edzéseken csináltak és ki fogják ezt vinni szombaton a pályára is."

 

 

Közben Giggs is egyre izgatottabb: "Nem tudom kivárni a szombat 18:30-at, hogy kisétáljak az Old Traffordra. Tudom, hogy a szurkolók mögénk fognak állni. Olyan pillanat ez, amit egész héten vártam. Végig nagyszerûnek tûnt a csapat, élesnek tûnnek a játékosok. Mint mondtam, nem tudok várni a kezdésig. A lehetõ legjobban kell felkészülni arra a pillanatra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!