Evra: Álljunk ki a fõnök mellett!

A Manchester United védõje, Patrice Evra hiszi, hogy Ryan Giggs egy tökéletes választás a menedzseri feladatra és sürgette társait, hogy támogassák a 40 éves legendát új munkájában.


A francia bekk szerint a Vörös Ördögöknek elõre kell tekinteniük, kezdve a Norwich City elleni, szombati összecsapással. A védõ az MUTV-nek adott exkluzív interjúban elsõ volt a felnõtt csapatból, aki reagált a mögöttük álló nehéz hétrõl.

 

"Nagyon szomorú dolog, ami történt, de tovább kell lépnünk!" – mondta Evra az MUTV-nek. "Új menedzsert neveztek ki Ryan Giggs személyében, és mögötte kell állnunk. Sokan még most is Ryannek hívják, de õ a fõnök és muszáj meggyõzõdnünk róla, hogy támogatjuk õt és a klubot is." 

 

 

Evra úgy véli, Giggs tapasztalatát nem szabad alábecsülni, amikor az idõsebb és fiatalabb játékosok inspirálásáról van szó.

 

"Giggs teljesen természetes" – lelkendezett Pat. "Játékosok, mint õ vagy Scholes inspirálják a fiatalokat, és a felnõtteket egyaránt. Ez az, amiért harcolni fognak, hogy biztosak legyenek abban, Ryan beteszi õket a kezdõbe. Mint ember, mint játékos, tüstént meg is kapja a tiszteletet, ezért nem volt furcsa az, hogy Ryan Giggs-et menedzserként látjuk.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!