Harrison: Olyanok, mint a testvérek

A Manchester United ifjúsági csapatának egykori trénere, Eric Harrison úgy gondolja, a Vörös Ördögök jelenlegi edzõi stábjának tagjai olyan közel állnak egymáshoz, mintha csak testvérek lennének.


Ryan Giggs, Nicky Butt, Phil Neville és Paul Scholes csaknem egyszere kerültek be az elsõ csapatba, és anno Harrison egyike volt azoknak akiknek a kezei alól került ki a 92-es generáció. Ryan Giggs elsõ mérkõzésén, mint menedzser fantasztikus fogadtatásban részesült a stáb többi tagjával együtt az Old Trafford közönségétõl, majd a Norwich City felett aratott 4-0 gyõzelem végén az újjongó tömeg megállás nélkül a nevüket skandálta.

 
Harrison szerint Giggs egyértelmûen ki fogja majd kérni a stáb tagjainak véleményét minden fonotos döntést megelõzõen. 
 
"Nyugodtan kijelenthetjük, hogy olyanok õk, mintha testvérek lennének. Nagyon, nagyon közel állnak egymáshoz, és most együttesen felelnek a United elsõ csapatáért. Giggs pedig támaszkodni fog a véleményükre, hisz hatalmas felelõsség van most rajta."
 
"A pályá kívül is jóban vannak már hosszú évek óta, teljesen természetes, hogy Ryan meg fogja beszélni velük a terveit és kikéri a tanácsaikat." 
 
Harrison szerint Giggs kinevezése érzelmi szempontok miatt is nagyon nagy jelentõséggel bír a csapat számára a bajnokság utolsó három mérkõzése elõtt.
 
 
"Mikor halottam a hírt, nem hittem a fülemnek. Most, ahogy látom milyen lelkesek, a stáb és a játékosok is, el vagyok ragadtatva az élménytõl. Azt hiszem nyugodtan kimondhatjuk egy fantasztikus meccset hoztak össze a rajongók számára." 
 
"Anno amikor a kezem alatt dolgozott Ryan, mindig nagyon figyelt arra amit mondok, minden érdekelte. Õ egy nagyon okos srác volt és megérdemelten lett belõle mára legenda. A közönség és a srácok is imádják, õ egy fantasztikus futballista. Most mint menedzseren, hatalmas nyomás van rajta, de õ egy erõs jellem és minden bizonnyal képes megbirkózni a feladat súlyával. Az õ gyõztes mentalitása nagy hatással lesz a csapatra és most talán ez a legfontosabb a United számára."
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!