Giggs: Választhatnám magamat

Ryan Giggs azt mondta, hogy semmi sem változott azóta, hogy kinevezték ideiglenes menedzsernek és lehet, hogy még játszik a szezon vége elõtt.


A klub történelmének egyik legnagyobb játékosa már készül is a második meccsére menedzserként - a Sunderland ellen az Old Traffordon szombaton - miután ideiglenesen a klub menedzserének lett kinevezve a szezon hátralévõ részére április végén.

 

"Semmi nem változott - ez a szezon végéig szól és majd beszélünk, miután vége lett" - mondta Giggs a pénteki sajtótájékoztatóján az Aon Training Complexben. "A fõ figyelmem a holnapi, Sunderland elleni meccsen és a maradék kettõ mérkõzésen van."

 

A United legendája nem játszott azóta, hogy április 1-én a Bayern München elleni 1-1-es döntetlen elsõ 45 perce után lecserélték, de ha megtette volna, õ lett volna az elsõ, aki játékos-mendzserként lép pályára a Premier League-ben Stuart McCall óta, aki 2000-ben a Bradford City színeiben tette ezt.

 

 

"Még mndig edzek, szóval még mindig játszhatok a hátralevõ meccseken."

 

"Csak megpróbálom magamat fitten tartani és megpróbálok minden meccset megnyerni. Lehet, hogy nem térek vissza a csapatba."

 

Giggs úgy döntött, hogy melegítõ helyett öltönyt vesz fel elsõ menedzseri mérkõzésére, amit elõzõ szombaton a Norwich ellen 4-0-ra megnyert a csapat, de a Sunderland elleni találkozót tekintve ez nyitott kérdés még számára.

 

"A legtöbb labdarúgó elég babonás, szóval öltöny lesz ismét, hacsak nem fogok játszani."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!