Giggs: Nem voltunk elég jók

Miután a Manchester United kikapott a Sunderlandtõl 1-0-ra, Ryan Giggs elismerte, a csapat hazai formája ebben a szezonban nem volt elég jó.


Seb Larsson 30. percben szerzett gólja azt jelentette, hogy a tavalyi bajnok immár hetedik vereségét szenvedte el az Old Traffordon a mostani szezonban és a Fekete Macskák 1968 óta elõször nyertek az Álmok színházában.

 

A United gyenge formája David Moyes állásába került az elõzõ hónapban, a hátralévõ mérkõzésekre Giggs vette át a gárdát. Az elõzõ hétvégén úgy tûnt, fordult a szerencse kereke a Vörös Ördögöknél, hiszen 4-0-ra legyõzték a Norwich-ot, ám ma elõjöttek a régi hibák és a United csak szenvedett és képtelen volt feltörni a lelkes sunderlandi védekezést.

 

"Csalódott vagyok, jobban mint dühös. Nem azt a minõséget mutattuk, amit az elõzõ héten, különösen a pálya utolsó harmadában. Mikor ezt teszed, sikertelen vagy a Premier League-ben" - mondta az ideiglenes menedzser a Sky Sports-nak.

 

"Csak azt gondolom, nem igazán volt meg a koncentráció bennünk akkor, amikor a passzok igazán számítottak. Mikor át kell törni a védelmet, kulcspasszokat kell megjátszani, figyelni kell a befejezésekre, de ezek ma nem voltak meg."

 

"A múlt héten azt mondtam, erõdöt akarunk építeni (az Old Traffordból), hiszen mindig is olyan hely volt ez, ahol nehéz volt nyerni. Ebben a szezonban ez volt a probléma, a hazai formánk nem volt elég jó."

 

 

"Nem volt bennünk a kellõ minõség. Amint megszerezte a vezetést a Sunderland, mindenkit a labda mögé állítottak és kontrákra építettek, de eleget birtokoltuk a labdát ahhoz, hogy több helyzetet teremtsünk annál, mint amit valójában kialakítottunk."

 

"A Manchester United egy nagy klub. Ebben az évben nem volt elég jó a formánk. Biztos vagyok abban, hogy érkeznek játékosok, minõségi játékosok. Javulnunk kell, jobban kell teljesítenünk jövõre!"

 

Giggs ígéretet tett arra, hogy a maradék két mérkõzésen is rotálni fog és reméli, hogy Wayne Rooney felépül keddre, amikor a Hull City ellen játszik a manchesteri csapat.

 

"Remélem, hogy ágyéksérülése rendbe jön és Wayne bevethetõ lesz, de megfigyelés alatt tartjuk. Azt mondtam, mindenki kap egy esélyt a szezon végéig és ezt véghez is viszem. Még mindig hisze, hogy minõségi játékosaink vannak az öltözõben."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!