Giggs remek forgatókönyve

Ryan Giggs abban bízik, hogy a padról beállva gyõztes gólt szerez kedden, a Hull City elleni meccsen, mely manchesteri játékosként utolsó mérkõzése lehet az Old Traffordon.


A Vörös Ördögök legendája még nem döntött jövõjérõl, ám a 40 esztendõs walesi nem biztos abban, hogy jövõre is a pályán szerepel majd. Így a hétközi mérkõzés akár Giggs utolsó találkozója lehet az Álmok színházában.

 

"Tekintettel kell lennem majd erre, de mint menedzser, meg akarom nyerni a mérkõzést" - nyilatkozta Ryan. "Azt akarom tenni, ami a legjobb ahhoz, hogy megnyerjük a találkozót és nem csak helyet akarok csinálni magamnak a kezdõben vagy a kispadon."

 

"Persze a tökéletes forgatókönyv az, hogy jövök és gólt szerzek, gyõztes gólt és remélhetõleg mindenki boldog lesz, de nem mindig így mûködnek a dolgok. Majd meglátjuk, mi történik az este."

 

 

A keddi mérkõzés arról is szól majd, hogy Giggs egykori csapattársa, Steve Bruce ellen küldi pályára csapatát, hiszen Bruce vezeti azt a Hull City-t, melyet a Premier League-ben tartott és akár még az FA-kupát is megnyerheti idén. A United ideiglenes fõnöke kapcsolatban volt az utóbbi hetekben Bruce-szal, ám nem csak vele, hanem másik befolyásos korábbi Vörös Ördöggel is.

 

"Beszéltem Bruce-szal és Oléval [Gunnar Solskjaer], két egykori csapattársaimmal. Egyikük 15 éve menedzser, másikuk még nincs ilyen régóta benne. Nagyszerû volt, különféle tanácsokat kaptam tõlük. Bruce-szal a csapatösszeállításról is beszéltünk. A sajtónak is elmondtam, a legnehezebb az volt, mikor ki kellett hagynom embereket a csapatból, de Steve adott egy kis tanácsot ez ügyben."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!