Giggs: Hamarosan visszatérnek a jó idõk

Miután lehet, hogy utolsó mérkõzését játszotta az Old Traffordon, Ryan Giggs azt ígérte, a Manchester Unitednél hamarosan visszatérnek a jó idõk.


A David Moyes távozása után ideiglenes menedzsernek kinevezett legenda a Hull elleni találkozó elõtt a kispadra nevezte saját magát, majd a 3-1-re megnyert találkozó utolsó 20 percére pályára is lépett. A találkozót követõen beszédet intézett a hazai szurkolók felé a csalódást keltõ szezon végén.

 

A Vörös Ördögök ugyanis hétszer szenvedtek vereséget a 19 hazai bajnokijuk során, ráadásul a Ligakupából és az FA-kupából is hazai pályán estek ki a Sunderland és a Swansea ellenében. A sok kudarc pedig David Moyes állásába került, ami után Giggs került a megüresedõ menedzseri székbe a szezon végéig, a legendát pedig valószínûleg Louis van Gaal váltja majd.

 

 

"Tudjuk, hogy kemény volt ez a szezon és az évek során el voltunk kényeztetve a rengeteg sikerrel" - mondta Giggs az Old Trafford közönségének.

 

"Szurkolásotok ebben az évben soha nem változott, mindig támogattátok a csapatot és a stábot. Biztos vagyok abban, hogy a következõ években több sikerrel szolgálunk majd nektek."

 

"Csak azt szeretném mondani, továbbra is támogassatok minket, bepillantottál kicsit a jövõbe és ez az, amirõl szól ez a klub! Soha nem áll le, mindig adunk esélyt a fiataloknak és megpróbálunk attraktív labdarúgást játszani."

 

 

"Néha nem nyerünk, de mindent beleadunk. Támogassatok minket továbbra is és hamarosan vissza fognak térni a jó idõk!"

 

A találkozón James Wilson, a fiatal csatár duplázott bemutatkozásán, majd Robin van Persie a padról beállva szerzett gólt. A mérkõzés Nemanja Vidic utolsó Old Trafford-i meccsét is jelentette manchesteri játékosként, hiszen a szerb védõ nyáron az Interhez igazol.

 

Giggs hozzá is intézett pár szót: "Külön köszönet Nemanjának, aki idén elhagy minket, és aki úgy távozik innen, hogy a legjobbakat kívánjuk neki az elkövetkezendõ évekre."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!