Giggs életmûdíjat vehetett át

A Manchester United Év Játékosa díjátadó gálák során elõször adtak át életmûdíjat. Az elismerést Ryan Giggs kapta, aki szenvedélyesen beszélt arról, a klub képességei között az is megtalálható, hogy csapásokból is képes felállni.


Az ideiglenes menedzser - aki hangsúlyozta, továbbra sem döntött még jövõjérõl - az MUTV különleges videójában figyelte, ahogy számos nagy név, köztük korábbi csapattársak tisztelettel adóztak pályafutása elõtt.

 

"Általában nem vagyok egy érzelgõs ember, de ez most megérintett" - mondta Giggs. "Megkapni ezt az életmûdíjat különleges dolog, az egyik legkülönlegesebb elismerés, amit valaha kaptam. Ez a klub mindenki szívét megérinti; ez nem csak egy klub, ez egy család. Oly rengeteg ember volt része ennek, így megnyerni ezt a díjat nagyon érzelmeket keltõ és ez egy különleges este számomra."

 

 

"Rengeteg nagyszerû játékossal játszottam, akik óriási hatással voltak rám és persze Sir Alex Ferguson, aki a legjelentõsebb hatást gyakorolta pályafutásomra. Szerencsés ember vagyok."

 

Giggsy hajthatatlan volt, hogy a Vörös Ördögök a következõ szezon során megmutatják igazi arcukat és válaszolnak erre a trófea nélküli szezonra.

 

"Úgy vélem, kedden összefoglaltam, amikor azt mondtam, hogy ez egy kiábrándító szezon volt. Úgy, mint egy játékosnak, ha visszaeséseid vannak és ha egy hamisítatlan játékos vagy, felállsz a padlóról. Ha hamisítatlan csapat és hamisítatlan klub vagy, mint amilyenek mi vagyunk, akkor mindig visszatérsz!"

 

 

"Az elsõ teljes szezonomban kikaptunk a Leeds-tõl, ültem az öltözõben 18 évesen és figyeltem, ahogy felnõtt férfiak sírnak. Láttam, mennyit jelent az embereknek a labdarúgás és a gyõzelem. Mennyit jelentett a profiknak. A következõ évben visszajöttünk és 26 év után elõször megnyertük a bajnokságot. Nincs kétségem afelõl, mint ahogy Sir Bobby [Charlton] is mondta, a következõ szezonban visszatérünk és a gyõzelemért harcolunk. Ez az, amit egy hamisítatlan klub tesz, vannak kudarcok, de erõsebben tér vissza belõlük."

 

"Segítség nélkül semmit nem érsz el. Ez vonatkozik Jamesre [Wilson], aki a minap mutatkozhatott be, vonatkozik Adnanra [Januzaj], aki lángokba borította a stadiont. Szükségük van segítségre, ahogyan szükségem volt nekem is. A megfelelõ klubnál vannak, ahogyan én is voltam az elmúlt 26 évben."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!