Giggs: A menedzseri munka egy hullámvasút

Ryan Giggs utolsó mérkõzésén vezeti csapatát, mint ideiglenes menedzser, a Vörös Ördögök pedig stílusosan zárnák a szezont a Southampton otthonában.


A péntek reggeli sajtótájékoztatóján a walesi elmondta, rövid menedzser munkásságát hullámvasúthoz hasonlította, de mérhetetlenül élvezte az április 22-tõl tartó idõszakot.

 

"Igen hullámzó volt, egyik percben élvezted, másikban nem" - viccelõdött Giggs. "De ha minden jól alakul, elégedettséggel tölt el."

 

"Az elõzõ szombati találkozó (Sunderland) után valószínûleg azt gondolod, meglennél az ilyen nélkül, de egy vereségbõl talán többet tanulsz menedzserként, mint játékosként. Élveztem az egészet és határozottan segített felkészülni arra, ami játékospályafutásom után lesz."

 

 

A Unitednek még csekély esélye van arra, hogy Európa Ligát érõ helyre érjen - a Unitednek gyõznie kellene, a Tottenhamnek pedig hazai pályán kellene vereségbe szaladnia az Aston Villa ellen - és Giggs elismerte, segítségére volt, hogy kevés nyomás helyezedett rá, bár mindenképp szeretne a lehetõ legmagasabb helyen végezni a bajnokságban.

 

"Jelenleg nincs nagy nyomás rajtam, hiszen csupán négy mérkõzésre vettem át a csapatot és nem nyerhettünk igazán semmit. Azonban kvalifikálhatjuk magunkat az Európa Ligára, amit továbbra is meg fogunk próbálni elérni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!