Giggs büszke a Szentek elleni döntetlen után

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ryan Giggs dicséretekkel árasztotta el a játékosokat és a szurkolókat a Southampton elleni döntetlent követõen.


A United hátrányból felállva érte el ezt a döntetlent azután, hogy Rickie Lambert megszerezte a vezetést a Szentek számára, amire Juan Mata válaszolt a második félidõben egy kiváló szabadrúgással.

 

A mérkõzés után Giggs a hangos szurkolókat dicsérte, akik nagy utat tettek meg a déli partig, valamint a játékosok iránti büszkeségérõl is beszélt.

 

"Nyilván, ez egy frusztráló szezon volt, de élveztem a második félidõt" - mondta Giggs az MUTV-nek. "A játékosok és a szurkolók fantasztikusak voltak és nem akartam, hogy vége legyen a meccsnek. Az elsõ félidõben talán jobb volt a Southampton, de ahogy haladt elõre a meccs, úgy tûnt, csak egy gyõztes lesz. Nagyon büszke vagyok a játékosokra."

 

"A szurkolók az egész szezonon át támogattak minket és ezt ma is megmutatták; soha nem álltak le. A játékosok és a stáb nevében szeretném megköszönni nekik. Zseniálisak voltak ebben a szezonban; szerencsések voltak, hogy annyi mindent nyertünk az évek alatt, de ez az év nem a miénk volt. Ahogy korábban is mondtam, erõsebbként és jobb csapatként térünk vissza."

 

 

Giggs mindkét gólról is szólt néhány szót, hiszen úgy tûnt, Nemanja Vidic ellen szabálytalankodtak Lambert nyitó találata elõtt.

 

"Úgy gondolom, Lambert lekönyökölte Nemanját. Nem tudom, hogy szándékos volt vagy sem, de szerintem szabálytalan volt. Csalódott voltam miatta, de még akkor is ki kellene védekezned a helyzetet. Ha a pálya bármely részén ilyen történik, le kellene állítani a játékot fejsérülés miatt, de elismerés a játékosoknak, hogy felálltak a hátrányból."

 

"Juan szabadrúgása kiválóra sikeredett és egyáltalán nem volt újdonság. Gyakorolja ezeket; a tegnapi edzés után is gyakorolta, így ez nem volt véletlen. Ez kemény munka és gyakorlás eredménye."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!