Mata: Lenyûgözött, hogy Giggsszel együtt játszhattam

A spanyol középpályás elárulta, a Manchester United újdonsült másodedzõje átigazolásakor vicces sms-t küldött neki, és szerencsésnek érzi magát, hogy együtt játszhatott a 'Walesi Varázslóval'.


Juan Mata elmondása szerint soha, még álmodni se mert arról, hogy egyszer egy csapatban fog játszani Ryan Giggsszel.

 

A United rekordigazolása januárban érkezett Manchesterbe, így fél szezon erejéig lehetõsége nyílt együtt játszani Giggsszel, mielõtt a klub legtöbb mérkõzésen pályára lépett játékosa bejelentette volna visszavonulását, és kinevezték volna a csapat másodedzõjévé.

 

Azt követõen, hogy Mata átigazolását a Chelseabõl hivatalosan is bejelentették, Giggs küldött neki egy sms-t arról, hogy átvette az õ helyét.

 

 

"Ryan Giggs sok szerencsét kívánt nekem, és elárulta, hogy kicsit szomorú, mert már nem õ a legjobb baloldali középpályás a csapatban" - kezdte Mata a Marcaban adott nyilatkozatában.

 

"Természetesen ez egy vicc volt, de boldoggá tett, hogy egy olyasvalaki, mint õ, ilyet ír nekem. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer együtt játszhatok vele. Amikor õ kezdte játékos-pályafutását, én még csak két éves voltam, most pedig elmondhatom, hogy egy csapatban szerepeltem vele."

 

Mata emellett arról is beszélt, továbbra is tartja azt a gondolatát, hogy a Vörös Ördögök világméretû erõvel és elismertséggel rendelkeznek a futballban.

 

"Senki nem értheti meg a Manchester Unitedet, amíg nem képezi a részét, és nem látja át azokat a világméretû dimenziókat, amelyekben ez a klub mozog" - tette hozzá.

 

"Ez egy hatalmas klub."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!