Vörös Ördögök a válogatottban

A Manchester United számos játékosa lesz akcióban a hétvégén hazája válogatottjának tagjaként, amely során nem lehet más cél, mint hogy felkészüljenek a nyári, brazíliai világbajnokságra.


Phil Jones, Chris Smalling, Danny Welbeck és Wayne Rooney akár mind a pályán lehetnek, amikor pénteken este Anglia a Wembleyben Perut fogadja.

 

A Manchester United kétszeres Év játékosa díjasa, David de Gea abban reménykedhet, hogy felnõtt szinten is bemutatkozhat a spanyol válogatottban, amikor Bolíviával csapnak össze. Juan Mata szintén reménykedhet, hogy szóhoz juthat a La Riojaban a Sevillában rendezendõ találkozón.

 

Louis van Gaal holland válogatottja a Feyenoord stadionjában látja majd vendégül Ghánát szombat este, ahol vélhetõleg Robin van Persie vezeti majd a támadóalakzatot.

 

Nani és a portugálok szinten akcióban lesznek, ugyanis Görögországgal meccselnek, míg Javier Hernandez manchesteri csapattársával, Antonio Valenciaval nézhet majd farkasszemet, amikor Texasban Mexikó-Ecuador mérkõzést rendeznek.

 

 

A Manchester Uniteddel nemrégen újabb egy éves szerzõdést kötõ Patrice Evra is ott lesz Franciaország keretében, amikor Didier Deschamps fiai a francia elsõosztályú OSG Nice otthonában, az Allianz Rivieraban játszanak Paraguay legjobbjai ellen.

 

Vasárnap szintén bevetésen lesz Marouane Fellaini és Adnan Januzaj, ugyanis a belgák Svédországgal játszanak majd. Utóbbi abban reménykedhet, hogy pályafutása második válogatottságára is sor kerülhet, miután debütálhatott a nemzeti csapatban a Luxemburg elleni 5-1-es siker alkalmával.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!