Négy játékosunk nyert a válogatottakkal

A Manchester United három játékost adott az angolok tegnap esti mérkõzésére, melyet Peru ellen megnyertek a háromoroszlánosok. Mellettük még Juan Mata lépett pályára pénteken.


Wayne Rooney és Danny Welbeck kezdõként kapott szerepet - a szenzációs nyitótalálatot szerzõ - Daniel Sturridge mögött. A két manchesteri mellett a Southampton játékosa, Adam Lallana szerepelt a 4-2-3-1-es felállásban. A találkozó második félidejében a Chelsea védõje, Gary Cahill, valamint a védelem belsejében szereplõ párja, Phil Jagielka volt eredményes, így alakítva ki a 3-0-s végeredményt. Chris Smalling az utóbbit váltotta és 18 percet játszhatott, addigra azonban Rooney már a padon ült, hiszen bõ egyórai játék után a csatár mellett Steven Gerrardot is lecserélte Roy Hodgson, helyettük állt be Jack Wilshere és Raheem Sterling. Phil Jones kimaradt a keretbõl most, miközben folytatja vállsérülésébõl való felépülését a vébére.

 

 

Mint Welbeck és társai, úgy Juan Mata is felkészülési meccsen volt érdekelt pénteken, hozzásegítve Spanyolországot a Bolívia felett aratott 2-0-s sikerhez. A United játékosa a támadóhármas jobb oldalán kezdte a mérkõzést Pedróval és Fernando Torres-szel, David de Gea helyett azonban Pepe Reina védett, így Vicente del Bosque döntése azt jelentette, a United legutóbbi szezonjának legjobbja továbbra is vár a válogatottban történõ bemutatkozására.

 

A spanyolok a második játékrész elején hamar elõnyhöz jutottak Torres büntetõjével, amit a Javi Martinez elleni szabálytalanságért fújt be a játékvezetõ. Matát a szünetben lecserélte a kapitány, a végeredményt pedig épp az õt váltó Andres Iniesta állította be.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!