Van Persie ismét betalált

Louis van Gaal elsõ mérkõzése azóta, hogy kinevezték a Manchester United menedzserévé gyõzelemmel zárult szombaton - köszönhetõen a United csatárának és a hollandok csapatkapitányának, Robin van Persie-nek.


A támadó példásan vezette a pályán a hollandokat, az egyetlen gólt szerezte a Ghána elleni, világbajnoki felkészülést szolgáló meccsen. Van Persie szintén betalált az ezt megelõzõ találkozón, amikor az Oranje az Antonio Valenciával felálló Ecuadorral játszott 1-1-es döntetlent.


Van Gaal tegnap kis pihenõt adott van Persie-nek és 16 perccel a meccs vége elõtt lecserélte õt. A szövetségi kapitány immár a világbajnokság elõtti utolsó meccsre készítheti fel a gárdát, mely szerdán Wales ellen lép pályára.

 

 

Ecuador szintén meccset játszott tegnap, Texas-ban szerepelt Mexikó ellen, ám a kezdõcsapatokban nem volt egyetlen manchesteri játékos sem, Antonio Valencia és Javier Hernandez (aki ma ünnepli születésnapját, ezúton kívánunk boldog születésnapot neki - a szerk.) csak a kispadon foglalt helyet. A mérkõzés elõrehaladtával mindketten beállhattak, Chicharito éppen azelõtt, hogy csapata megszerezte második gólját a 3-1-re végzõdõ találkozón.

 

Nani kezdõként lépett pályára Portugália válogatottjában, mely 0-0-t játszott a görögökkel, bár a 83 perc, amit pályán tölthetett, jól jöhet a szélsõnek, aki a szezon során rengeteg idõt az oldalvonalon kívül volt kénytelen tölteni a Unitedben. A portugálok következõ felkészülési mérkõzése az Egyesült Államokban, Massechusetts-ben lesz jövõ szombaton Mexikó ellen.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!