Fontos játékpercek Evrának és Fellaininek

Patrice Evra és Marouane Fellaini értékes játékperceket szereztek vasárnap este a francia és a belga válogatott világbajnoki felkészülési meccsén.


Evra végig a pályán volt a Paraguay elleni 1-1-en, míg Fellaini a svédek ellen 2-0-ra megnyert találkozó utolsó szakaszában lépett pályára. Adnan Januzaj ezúttal csak a cserepadon kapott helyet.

 

A Nizzában lejátszott találkozón a franciák domináltak, de a 82. percig kellett várniuk, hogy feltörjék Paraguay védelmét, köszönhetõen a csereként beálló Antoine Griezmannak. Úgy tûnt, a gallok bezsebelik a gyõzelmet, de Victor Caceres kihasználta a hazaiak védelmének gyengeségék akkor, amikor már csak 60 másodperc volt hátra.

 

Eközben Svédországban Fellaini az összecsapás 79. percében lépett pályára Eden Hazard helyett, miután a szélsõ csodás találattal 2-0-ra módosította a meccs állását a belgák javára. Elõtte a Chelsea fiatalja, Romelu Lukaku szeezte meg a vezetést Marc Wilmots csapatának egy szintén látványos találattal.

 

 

A Vörös Ördögök (a belga válogatott beceneve) június 7-én, Tunézia ellen zárják felkészülésüket Brüsszelben, míg a franciák Lille-ben Jamaika ellen lépnek pályára egy nappal késõbb.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!