Jones pályára lép a válogatottban

Phil Jones sérülésébõl felépülve pályára lép szerdán Miamiben, amikor az angolok az Antonio Valenciát soraiban tudó Ecuadorral mérkõznek.


A 'Háromoroszlánosok' szövetségi kapitánya, Roy Hodgson megerõsítette, a United védõje minden bizonnyal a kezdõcsapat tagja lesz annak érdekében, hogy növeljék erõnléti állapotát a világbajnokságra, hiszen Jones május 6-án, a Hull City elleni gyõzelmen játszott utoljára.

 

Jones az Arsenal játékosával, Alex Oxlade-Chamberlainnel együtt ott lesz a csapatban. A londoniak játékosa kénytelen volt kihagyni a Peru elleni, pénteken lejátszott és 3-0-s sikerrel végzõdõ találkozót, mivel ágyéksérüléssel bajlódott.

 

"Mindketten az elejétõl játszani fognak" - magyarázta Hodgson. "Peru ellen is játszhattak volna, de úgy gondoltuk, plusz egy nap extra edzés jobbat tesz nekik, mint hogy a padon ültek volna a találkozón."

 

Anglia szombaton, Honduras ellen lép pályára utolsó felkészülési meccsén, a kapitány pedig elmondta, mindenkinek esélyt ad arra, hogy a világbajnokság elõtt - amelyet június 14-én Olaszország ellen kezdik meg Rooney-ék - ragyoghasson.

 

 

"Az a tervünk, hogy szerdán olyanok kezdjenek, akik pénteken nem voltak a kezdõcsapatban" - folytatta Hodgson. "De a tervek olykor változnak, nem vagyok hajlandó ígéreteket tenni."

 

"Van még két meccsünk. A pénteki rendkívül fontos volt, egy jó teszt, jó lehetõség volt arra, hogy egy komoly meccsen szerepeljünk, ahol 85 ezer ember figyelt minket."

 

"Szerda lehetõséget jelent számomra, hogy másokat tegyek a kezdõbe, majd szombaton mindenki pályára lépjen és készen álljon a játékra. És majd akkor el fogom dönteni, ki szerepel majd Olaszország ellen."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!