Kagawa gólt lõtt Costa Ricának

Japán válogatottja hátrányból felállt és 3-1-re legyõzte Costa Ricát világbajnoki felkészülési találkozón, amin a Manchester United középpályása, Shinji Kagawa csodálatos gólt szerzett.


A közép-amerikai válogatott szerzett vezetést a Floridában lejátszott mérkõzésen, amikor a Fulham játékosa, Brian Ruiz lehagyta védõjét, Yasuyuki Konnót, majd közelrõl értékesített egy lapos beadást. Egyórányi játékot követõen egyenlített Japán, a csapatkapitány, Keisuke Honda passzából szerzett gólt Endo.

 

A 80. percben Kagawa a vezetést is megszerezte hazájának. A kezdõkörben kapott labdával határozottan a kapu felé indult, majd a tizenhatos szélénél kényszerítõzött társával és a visszakapott labdát Keilos Navas kapus mellett lõtte a hosszúba.

 

A csereként beálló Yoichiro Kakitani gondoskodott a gyõzelem bebiztosításáról a Tampa Bay Buccaneers otthonában, a Raymond James Stadiumban.

 

 

Kagawa a találkozót követõen elmondta: "Akkor sikerült betalálnom, amikor a legjobban mentünk. Köszönöm a védõinknek, hogy nem kaptak második gólt. Jól védekeztünk, ezért is tudtunk hátrányból felállni és nyerni. A meccseken sokkal korábban kell már teljesítenünk."

 

Japán pénteken lép pályára utoljára a világbajnokság elõtt, akkor Zambia lesz az ellenfél. Brazíliában a C-csoportban szerepel Alberto Zaccheroni gárdája, amely Elefántcsontparttal, Görögországgal és Kolumbiával került egy kvartettbe.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!