Valencia várja a ma esti találkozót

Antonio Valencia alig várja, hogy szembenézzen csapattársaival az Ecuador - Anglia barátságos mérkõzésen, ahol Rooney bal szélen játszik majd.


Valencia ma este Wayne Rooney-val, Chris Smallinggal, Danny Welbeckkel és a visszatérõ Phil Jonesszal találhatja magát szembe a világbajnokságra készülõdve a Sun Life Stadionban Miamiban.

 

 
"Ritkán tesztelhetjük magunkat európai csapatokkal szemben és Anglia válogatottja az egyik legnagyobb ellenfélnek számít. Nagyszerû érzés lesz ellenük játszani" - mondta Valencia a MUTV-nek.
 
"A helyszín is különleges, de még nagyobb élmény nemzetközi szinten szembenézni a csapattársaimmal. Már alig várom a kezdést és minden jót kívánok a vb összes résztvevõjének."
 
Közben Roy Hodgson is nyilatkozott Wayne Rooney szerepével kapcsolatban a ma esti találkozón. A válogatott trénere úgy döntött, az angol csatárra a bal szélen számít Ecuador ellen.
 
 
"Wayne-re több poszton is számíthatunk. Õ egy rendkívül hasznos játékos, szem elõtt tarja a csapat érdekeit, most szélen lesz rá szükségünk a továbbiakat pedig majd meglátjuk."
 
"Szerencsére remekül megállja a helyét ott is, így sokkal nagyobb mozgásteret hagyva az alkalmazott taktika kiválasztására. Lehet szélsõ, elsõ csatár, vagy csatár mögötti pozícióban, mindenhol számíthatunk rá és ez nagyon értékessé teszi õt számunkra."
 
"Ha képes volt erre a Unitedben, akkor itt is meg tudja csinálni. Van benne egy igazi megszállottság, ami mindig elõre viszi."
 
A Manchester United új menedzsere, Louis van Gaal, aki egyben a holland válogatottat is vezényli reményének adott hangot, mely szerint Robin van Persie, aki az elmúlt szezonban hosszas sérüléssel bajlódott, a vb kezdésre 100%-os formába lendül.
 
 
"Jelenleg még nincs csúcsformában, de van két hetünk. Úgy gondolom a kezdésre 100%-os lesz. Hosszasan volt sérült, de mindent megtettünk a felépülése érdekében, most már csak erõnlétileg kell még rádolgoznia és minden rendben lesz vele a rajtra."
 
Egyéb források: fifa.com, dailystar.co.uk


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!