Jones féltette helyét

Phil Jones félt, hogy világbajnoki álmainak annyi, miután a szezon utolsó elõtti mérkõzésén csúnyának tûnõ vállsérülést szenvedett.


Az angol válogatott játékos a Hull City elleni találkozó elsõ félidejében ütközött Maynor Figueroával még májusban és a pályáról lejövet egybõl a kórház felé vette az irányt. Bár a vizsgálatok kimutatták, hogy sem törést, sem ficamot nem szenvedett, kételkedett abban, hogy elutazhat Brazíliába.

 

"Egyszer volt, hogy azt gondoltam, nincs esélyem, de szerencsére gyorsan gyógyult, fittnek érzem magam, készen állok és nagyon várom már" - nyilatkozta Phil az FA.com-nak a mai napon.

 

"A világbajnokság volt az elsõ gondolatom, amikor az eset történt. A vizsgálatkor arra gondoltam, talán lõttek az esélyemnek. De szerencsére szépen gyógyult és része tudok lenni egy remélhetõleg sikeres tornánknak."

 

 

Jones az Ecuador elleni mérkõzésen tért vissza, ami után több játékpercet kapott Honduras ellen. Immár teljesen felépülve figyelmét a válogatott, olaszok elleni nyitómeccsére fordítja és úgy érzi, készen áll.

 

"Jó volt kezdeni, nagyszerû, versenyképes meccs volt, jó volt 90 percet játszani. Remek volt, a srácok mindannyian izgatottak és lelkesek voltak, hogy kijövünk ide, most pedig itt vagyunk, ami igazán nagy hitet és lökést ad."

 

"Most az elsõ, fontos meccsünkre készülünk. Rengeteg munka folyt a színfalak mögött, amit a legtöbben nem látnak. Mindenki elhivatott, szûk csoportot alkotunk és egy sikeres versenyért hajtunk."

 

"Leginkább saját magunkra és arra koncentrálunk, hogyan tudunk ártani Olaszországnak. Biztos vagyok abban, hogy ezen a héten más aspektusban fogunk dolgozni az edzéseken és fokozzuk magunkat a június 14-i nagy meccsre."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!