Sadler üdvözli az új korszakot

David Sadler támogatta Louis van Gaal menedzserré való kinevezését az Old Traffordon, és szerinte Ryan Giggs ilyen magas szintû pozícióba való emelése kifizetõdik majd az új éra során a klub számára.


Giggs a tapasztalt holland szakember mellett fog dolgozni másodedzõi pozícióban, és mivel Van Gaal és a holland válogatott bejutott a legjobb négy csapat közé a világbajnokságon, így még a korábbinál is nagyobb az izgatottság Manchesterben az új szezont megelõzõen.

 

Van Gaal számos elismerést gyûjtött már be taktikai húzásai miatt Brazíliában, és az 1960-as évek sikeres Unitedjének egyik kulcsfigurája, Sadler csakis pozitívan tud gondolkodni a csapat új edzõi stábjáról azt követõen, hogy csak jókat hallott a Bayern München egykori vezetõedzõjérõl.

 

"Õ egy nagyon tapasztalt menedzser, aki már szinte mindent elért a futballban" - kezdte Sadler a ManUtd.com-nak.

 

"Lehet, hogy még a világbajnokságot is megnyeri Hollandiával - szép lenne."

 

"Soha nem dolgoztam együtt vele, de mindenhonnan azt hallom, hogy egy igen kemény fickó. Úgy is tûnik, mint aki nem ismer lehetetlent, úgyhogy nem kerülnék vele szembe az utcán! Sok mindent beszélnek róla az emberek, rengeteg mende-monda kering, de ha csak a fele igaz róla, akkor személyében úgy tûnik, hogy egy nagyon jó menedzser került a United élére."

 

 

Ryan Giggs vette át az elõzõ szezon végén a Vörös Ördögök irányítását ideiglenesen, azt követõen, hogy David Moyes-t menesztették állásából, így csodálatos játékospályafutása végsõ szezonjának utolsó négy fordulóját már mint játékos-menedzser töltötte.

 

"Nem is igazán tudtam róla, hogy Ryan ennyire érdeklõdik az edzõsködés iránt és hogy rendelkezik a szükséges képesítésekkel és tudással, amely manapság kell már az edzõi szakmához" - tette hozzá.

 

"Úgyhogy számora teljesen fantasztikus volt látni, amint Ryan megkapja a lehetõséget a szezon végén. Korábban soha nem gondolt arra, hogy megbízott menedzser lesz, és ha megkérdeznék errõl, õ is biztos ezt mondaná - de egy napon tényleg menedzser lesz belõle."

 

"Kezdésként számomra úgy tûnt, õ olyan ember, aki nem mindig mondja ki azt, amit igazán gondol, kerüli a konfliktust, de idõvel ez változott, és már nem tartja magában gondolatait."

 

"Hihetetlenül boldog vagyok, hogy maradt a klubnál. Szerintem ez jó a klub és Van Gaal számára is, aki egyértelmûen hozza magával a saját stábját, de az, hogy maga mellett tudhatja Ryan-t, hihetetlenül fontos dolog. Fantasztikus új szezon elébe nézünk, már nagyon várom."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!