Vörös Ördögök elsõ mezei

Mindenki élénken õrzi elsõ futballmeze emlékét - de melyik volt a Manchester United játékosainak elsõ meze? A játékosok a 2014/2015-ös mez fotózásán vallott kellemes, és azóta már kellemetlenné vált emlékeikrõl....


Michael Carrick

"Talán egy Newcastle-mez volt, amelyet apám vásárolt nekem. Azóta már sok mindenben változtak, de még nem volt olyan régen, amikor elég nagy méretûek és zsákszerûek voltak ezek a mezek. Emellett pedig még nehezek is! Most azonban már rengeteg kutatás folyik, és sokat foglalkoznak a játék ezen vetületével is a cégek. A mai mezek már amennyire csak lehet, szárazon tartanak, emellett pedig jól is illeszkednek az ember testéhez."

 

 

Chicharito

"Nehéz visszaemlékeznem, de szerintem az egyik régi mexikói klubom meze lehetett, úgy hiszem a Chivas Guadalajaraé. Nem tudom, hogy édesapám vette-e nekem, vagy egy játékostól kérte-e el."

 

 

Chris Smalling

"Szerintem az elsõ mezem egy angol válogatott mez volt, amit még édesanyámtól kaptam Karácsonyra. A mai napig megvan. Nincs rajta egyik játékos neve se a mezen, a testvéremére és az enyémre is 'Smalling' van ráírva."

 

 

Jonny Evans

"Az elsõ Unitedes mezen igazából egy olyan volt, amelyen volt egy kis gomb. Azt hiszem fekete galléra volt, de volt benne valamilyen stadion design is, amely halványan volt látható - ez volt az elsõ mezem és imádtam."

 

 

Phil Jones

"Valószínûleg egy régi, idegenbeli Blackburn Rovers mez lehetett, az arany színû, amelyet 1998 és 2000 között viselt a csapat. A saját nevem volt a hátán."

 

 

Ashley Young

"Sajnos egy Arsenal-mez volt! Ian Wright volt a példaképem fiatalabb koromban, úgyhogy miatta kaptam."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!