Giggs elégedett az elõkészületekkel

Ryan Giggs, a Manchester United menedzserasszisztense elmondta, jól haladnak az elõkészületek az új szezon elõtt még úgy is, hogy Louis van Gaal a világbajnokságon tartózkodik a holland válogatottal.


Bár az új menedzser egyelõre teljesen a válogatottnál végzendõ munkájára figyelt, Giggs tartotta a kapcsolatot van Gaallal és segítették õt az új segédedzõk, Albert Stuivenberg és Marcel Bout.

 

A 'REUNION 14' elnevezésû esemény bejelentésén Giggs elmondta, a felkészülési szezon edzései jól mennek és nagy az izgalom a szezonrajt miatt.

 

"Mindenki izgatott. Csalódás volt az elõzõ szezonunk és mindenki szeretne visszakerülni oda, ahová tartozunk, az élre" - magyarázta Ryan.

 

"Louis mindent eltervezett. Albert és Marcel jól ismerik, hogyan dolgozik õ, úgyhogy Louis elkészítette a részletes tervet, mi pedig csak azt követjük. Úgy vélem, ma kitaláljuk, mikor fog megérkezni, de valamikor a jövõ hét közepén lesz itt."

 

"Persze nem ez az ideális, hiszen azt akarod, hogy minden játékosod és a menedzsered együtt kezdje a felkészülést. De világbajnokság évében az ilyen elõfordul, ám azt kell mondjam, az elõkészületek jól mentek eddig."

 

"Egy héten belül mindannyian együtt leszünk, ami után két és fél hetet töltünk az Egyesült Államokban, úgyhogy meg fogja ismerni a játékosokat ott. Rengeteg idõ van még a rajt elõtt."

 

 

A felkészülés elõkészületei a jövõ hét elején is folytatódnak majd, amikor van Gaal megérkezik új csapatához, majd kivezeti a gárdát az Államokba. Onnan hazatárve a Vörös Ördögök augusztus 12-én a Valencia ellen játszanak a 'REUNION 14' elnevezésû esemény keretein belül, amely elsõ hazai meccse lesz a menedzsernek és a két új igazolásnak, Ander Herrerának, valamint Luke Shaw-nak is.

 

"A teljes felkészülési szezon fontos, de amint egyre közelebb kerülsz az elsõ bajnoki meccshez, úgy kell egyre élesebben játszanod. Többé-kevésbé tudod, ha részese leszel az elsõ találkozónak, ezért jól akarsz teljesíteni."

 

"Természetesen ez lesz Louis elsõ mérkõzése az Old Traffordon, akárcsak Andernek és Luke-nak. Nagyszerû fogadtatásban részesülnek majd."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!