Giggs: Tanulni fogok Van Gaaltól

Ryan Giggs elmagyarázta, hogyan képzeli el, mit fog tanulni abból, hogy Van Gaal mellett dolgozhat az Old Traffordon a következõ szezonban.


A Vörös Ördögök új menedzserasszisztense befejezte játékoskarrierjét, hogy ezzel teljes edzõi állásra vállalkozzon és találkozott a holland menedzserrel a világbajnokság elõtt, hogy terveiket megbeszéljék. A különleges 'Ryan Giggs: Múlt, jelen, és jövõ' interjú közben megemlítette, hogy Van Gaal pár pontban Sir Alex Fergusonra emlékezteti õt.

 

"Egy picit" - mondta Giggs a MUTV-nek. "Louis tudja, mit akar és van egy kemény oldala, de természetesen egy ennél finomabb oldala is."

 

"Együtt mentem Ed Woodwarddal hozzá. Találkoztunk Van Gaallal, aki egy kedves ember. Jó találkozás volt, nagyon karizmatikus. Nyitott elmével mentem be. Aztán megkérdezett engem az menedzserasszisztensi állásról, amikor már amúgy is a visszavonuláson gondolkoztam."

 

 

Amikor megkérdeztük, hogy akkor is visszavonult volna-e, hogy ha van Gaal nem kéri meg az állásra, így válaszolt a MUTV-nek: "Úgy gondolom igen. Nem biztosan, de valószínûleg igen."

 

"Úgy gondolom, három évet kell tanulnom arról, hogy hogy legyek jó menedzser, és ez is a tervem. Végülis menedzser akarok lenni és ha egyszer egy ilyen állást kaphatnék a Unitedtõl, azt imádnám."

 

Amikor arról kérdezték, hogy mit fog tanulni a holland mester mellett, azt mondta, rengeteg elõnye van annak, hogyha olyan valakivel dolgozhatsz, akinek ilyen kiváló tapasztalata van ebben a játékban."

 

 

"Talán azt, hogy hogyan készülj meccsekre, hogyan készítsd fel a csapatot, hogyan kezeld a játékosokat" -sorolta. "Amennyit csak tudok, hiszen sok mindent nyert. Úgy gondolom, jó szemléletei vannak a támadó fociról, és a fiatal játékosok felnevelésérõl, és ezek azok a dolgok, amelyek a Unitedre vallanak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!