Glazerék a héten találkoznak a katariakkal?

A vasárnapi lapok forrásai szerint a Glazer család a héten találkozik a Qatar Holdings képviselõivel Amerikában.


Annak ellenére, hogy a tulajdonosok kijelentették, hogy a klub nem eladó, talán mégis elcsábulnak a 1.5 milliárdos ajánlatra, és a világ legértékesebb klubjává téve a Manchester Unitedet csökkentenék a veszteségeiket.

 

A Sunday Mirror állításai szerint Glazerék hamarosan Floridában fogadják a katari királyi családhoz tartozó Qatar Holdings ügyvédeit. Az arab befektetõk készek lennének 1.5 milliárd fontot ajánlani Malcolm Glazernek, és további 1 milliárd fontot fektetnének a klub mûködtetésébe az üzlet után.

 

 

Ha születik is bármilyen megállapodás, az várhatóan csak 2011 elsõ negyedévében fog, de köztudott, hogy a katariak már egy ideje figyelemmel követik a Unitedet és most készek ajánlatot is tenni, miután kiderült, az arab ország fogja megrendezni a 2022-es labdarúgó világbajnokságot, így addig is szeretnék továbbnövelni képviseltségüket a futball világában.

 

A Barcelona csapatával már született egy 125 millió fontos mezszponzori szerzõdés, illetve a katariak a Blackburn Roverstõl nemrég menesztett Sam Allerdyce menedzsert szeretnék nemzeti válogatottjuk élére.

 

Glazerék családi szóvivõje nemrég elmondta, hogy nem kívánják eladni a klubot, de pénzügyi elemzõk szerint ez elkerülhetetlen, és csak idõ kérdése az egész. A következõ pár hónapban sok minden tisztázódni fog, de várhatóan a média kiszimatolja majd, hogy mi történt a floridai tárgyalásokon, ami után már mi is többet fogunk tudni.

 

Sunday Mirror


United-latest.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!