Robson átigazolási stratégiája

A Manchester United legendája, Bryan Robson szerint a klubnak mindenképpen mozgósítania kell magát az átigazolási idõszakban Rio Ferdinand és Nemanja Vidic távozása után.


A vörösök egykori kapitánya nem ért egyet azzal a felvetéssel, miszerint a középpálya megerõsítése a legfontosabb feladat - derült ki a MUTV-nek adott exkluzív interjújából.

 

"Ha megnézzük, hogy jelenleg kiket találunk a szélen, akkor szerintem egy egészen nívós névsort kapunk" - mondta. " Antonio Valencia a középpálya jobb oldalán van olyan jó, mint bárki aki érkezhetne. Ashley Young és Nani szezonja katasztrófálisan alakult sérüléseik miatt. Adnan Januzaj pedig jobb és jobb lesz. Szerintem ez elég jó."

 

 

"Nem mondanám azt, hogy üljünk a babérjainkon. Fel kell tennünk a kérdést, hogy elég jó játékossal rendelkezünk-e a csapat minden posztján! Jelenleg, ha a csapatra nézek, akkor azt látom, hogy a legnagyobb ûrt Rio és Nemanja elvesztése okozza a védelem tengelyében. Úgy gondolom, hogy a Unitednek jelenleg nincs olyan középsõ védõje, aki õket képes volna pótolni. Azt hiszem, az õ pótlásuk jelen pillanatban fontosabb bármilyen középpályás megszerzésénél."

 

"Ha visszatekintünk, akkor azt láthatjuk, hogy a védelem tengelyében mindig volt legalább egy igazán meghatározó játékos, aki zseniálisan szervezett hátul és a levegõ ura is volt. Rio, Nemanja, Steve Bruce, Gary Pallister és Jaap Stam. Mindig volt egy középsõ védõnk, aki képes volt vezetni a védelmet, értett a játékosok nyelvén. A klubnak továbbra is szüksége van ilyen játékosokra a védelemben. Biztosan látunk még új játékosokat a klubnál."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!