Di Maria duplázott, Argentína legyõzte Bolíviát

A Manchester United támadója, Angel Di Maria duplázni tudott szombat este, amikor Argentína 5-0-ra legyõzte Bolíviát. A manchesteri játékos viselhette a csapatkapitányi karszalagot, miközben Marcos Rojo is végig a pályán volt.


A San Juanban lejátszott barátságos találkozó amolyan bemelegítés volt a közeljövõben kezdõdõ Copa Americára. Gerardo Martino csapata remek formának örvendett annak ellenére is, hogy talizmánjuk, Lionel Messi nem lépett pályára, hiszen klubcsapatával a Bajnokok Ligája döntõjében szerepelt.

 

Sergio Aguero, a Manchester City csatára nem sokkal a kezdés után kapufát lõtt, majd a 26. percben már a háló is megzörrent, miután Di Maria a tizenhatoson kívülrõl egy lapos lövéssel vette be Romel Quinonez kapuját.

 

 

Aguero a 28. percben megduplázta csapata elõnyét, egy perccel késõbb pedig már duplázni is tudott, akkor Di Maria beadását juttatta a bolíviaiak gólvonala mögé. Sõt, az 51. percben már mesterhármasnál járt a pöttöm csatár, két védõt faképnél hagyva lõtt remek gólt a hálóba.

 

Bolívia nem volt egy súlycsoportban Argentínával és a rossz helyzetük még rosszabbá fordult az 55. percben, hiszen Miguel Hurtado saját tizenhatosán belül kezelt, amiért tizenegyeshez jutottak Rojóék. A büntetõt Di Maria értékesítette, beállítva az 5-0-s végeredményt.

 

Eközben Andreas Pereira ismét pályára lépett a brazil U20-as válogatottban. A manchesteri klub idei legjobb tartalékjátékosa az Észak-Korea elleni meccs második félidejében állt be és segítette csapatát, hogy 3-0-ra nyerjen és bejusson az U20-as világbajnokság egyenes kieséses körébe.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!