Scholes: Nem elég jó a United támadósora

A Manchester United egykori játékosa, Paul Scholes szerint a Manchester United nem rendelkezik olyan minõségi támadósorral, hogy ebben a szezonban meghatározó erõvé válhassanak Európában.


Scholes még októberben illette heves kritikákkal a klub menedzserét, Louis van Gaalt, amikor unalmasnak jellemezte a United játékát, és a Vörös Ördögök élõ legendája nem látott olyat a PSV Eindhoven elleni gól nélküli pontosztozkodás alkalmával se, hogy változtasson ezen véleményén.

 

A döntetlennel visszacsúszott a B-csoport második helyére a United, és egy igazán nehéznek ígérkezõ idegenbeli záróforduló vár rájuk a csoportot vezetõ Wolfsburg ellen.

 

"Folyamatosan azt mondjuk, hogy védekezésben jól állnak a lábukon, és azt gondolom, hogy ezt tarthatjuk is, azonban ma este a támadójátékuk nem volt elég jó" - kezdte Scholes a BT Sport Europe-nak.

 

"Megnézhetjük a csapatokat Európa-szerte, a Bayern Münchennnél és a Barcelonánál is támadó játékosok jelentik a különbséget."

 

Scholes még azt is felvetette, a United játékosai fáradtnak tûntek az Old Traffordon lejátszott mérkõzés utolsó félórájában.

 

 

"Jobb csapat volt a PSV az utolsó félórában. Szerintem erõnlétileg nem volt rendben a United, fáradtnak tûntek."

 

Természetesen nem maradhatott el az sem, hogy Scholes újra megismételje a csapat unalmas játékára vonatkozó gondolatait.

 

"Fenntartom, hogy unalmasak. Tudom, de a védekezést megoldotta. Viszont támadásban veszélytelenek, nem tûnnek elég jónak, nem tûnnek úgy, mint akik felfalják az ellenfelet és gólokat szereznek."

 

"Szerintem talán úgy állította össze a csapatát, hogy jó legyen védekezésben, mert talán azt hiszi, hogy nincs elég minõségi játékosa elöl."

 

Az egykori United-támadó, Michael Owen szerint a United jelenlegi csapatának szintje nem ér fel a korábbi csapatokéhoz.

 

"A régi Manchester United lesöpörné ezt a gárdát, és már négy meccs után továbbjutott volna. Errõl szól az egész szezon" - mondta.

 

"Lenyûgözõ, miként lehetnek még versenyben a továbbjutásért, és állhatnak ilyen jó helyen a Premier League-ben."

 

"Jelenleg teljesen más úton járnak. Egy védekezõ csapat, néhány támadóval, akik nem kapnak máshonnan segítséget. Nagyon egydimenziós a játékuk."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!