Átigazolási Center - 2016. június

A szezonnak vége, ám az elkövetkezendõ hetekben is izgalmakra számíthatunk. Nem csupán azért, mert szurkolhatunk a Manchester United játékosaiért az Európa-bajnokságon és a Copa Americán, de számtalan átigazolási pletyka felbukkanhat a közeljövõben.


Június 26.

 

Paul Pogba: számos lap arról írt, hogy jelenleg a Manchester United áll legközelebb ahhoz, hogy leigazolja a Juventus sztárját. A Uniteden kívül még a Real Madrid áll harcban a játékosért, akiért legalább 80 millió fontot kellene fizetnie annak a klubnak, mely leigazolja. (Sun)

 

Julian Draxler: Mourinho 30 millió fontot adna a Wolfsburg támadójáért abban az esetben, ha nem sikerülne leigazolni a Dortmundtól Mkhitaryant. (Daily Star)

 

Morgan Schneiderlin: az Everton érdeklõdik a francia középpályásért. Mint ismert, Ronald Koeman lett a Stolverkosok menedzsere, aki szeretne ismét együtt dolgozni Schneiderlinnel. A hírek szerint az Everton 20 milliós ajánlattal készül. (Express)

 

James Rodriguez: a Mirror értesülése szerint a Real Madrid kész eladni a Unitednek James-t, amennyiben a Vörös Ördögök 50 millió fontot adnak a játékjogáért.

 

 

Matteo Darmian: Jose Mourinho nem tart igényt az olasz játékos szolgálataira és kész elengedni õt. A hírek szerint a Barcelona szívesen leigazolná Darmiant, akivel a Juventus-hoz távozott Dani Alvest pótolnák. (Daily Star)

 

Henrikh Mkhitaryan: a neves olasz újságíró, Gianluca Di Marzio arról számolt be, hogy megegyeztek egymással a dortmundi és a manchesteri felek a támadó átigazolásának ügyében. A United 38 millió eurót fizet a Dortmundnak az örmény játékosért, akinek egyébként csak egy évig van élõ szerzõdése jelenlegi klubjával. 

 

Zlatan Ibrahimovic: szintén Di Marzio szellõztette meg a hírt, mely szerint a svéd klasszis hamarosan aláír a Vörös Ördögökhöz.

 

Ozan Tufan: a manchesteriek mellett a Sunderland is érdeklõdik a Fenerbahce középpályásáért, akit állítólag az elõzõ szezonban többször is figyelt a United. (Chronicle Live)

 

Marcos Rojo: a United új menedzsere nem számol az argentin védõvel, aki új klub után nézhet. Mourinho 10 millió font körüli összegért már megválna a játékostól, aki jelenleg még a Copa Americán szerepel és a döntõre készül. (Soccerlens)

 

 

Június 23.

 

Henrikh Mkhitaryan: a német Bild úgy tudja, hogy a Borussia Dortmund kész eladni a nyáron támadóját a Unitednek, ha megkapja érte a 40 millió eurós (30,7m font) árat. Az angolok már tettek ajánlatot a játékosért, de a Dortmund nem fogadta el a 36 millió eurót (27,6m font) érte.

 

Aaron Ramsey: a Sun szellõztette meg a hírt, melyben arról írtak, hogy amennyiben a Vörös Ördögöknek nem sikerül megszerezniük Mkhitaryant, úgy az Arsenal középpályására hajtanak, akiért 35 millió fontos ajánlatot tennének.

 

 

Ezequiel Garay: három klub verseng az argentin védõ leigazolásáért és bár a United a nyáron már szerzett egy hátvédet Eric Bailly személyében, Garay-ért folyó harcban az élen áll, megelõzve az Arsenalt és az Intert. (Tuttosport)

 

Kostas Manolas: annak ellenére, hogy a United, a Chelsea és a Liverpool is szerette volna megszerezni a görög védõt, a Sport Review úgy tudja, Manolas a nyáron nem vált klubot és marad az AS Románál.

 

Zlatan Ibrahimovic: Mino Raiola, a játékos ügynöke egy olasz tévében arról beszélt, hogy a csatár akár visszatérhet a Serie A-ba. Az utóbbi hetekben a lapok szinte biztossá vették, hogy a svéd klasszis Manchester vörös felébe költözik. Vajon ez most megdõlni látszik? 

 

Breel Embolo: a német Bild szerint a svájci válogatott csatár nem igazol az Old Traffordra, hanem a Schalke 04-et választja. 

 

James Rodriguez: nem titok, hogy Mourinho szeretné leigazolni a Real Madrid 24 éves támadóját, és a legfrissebb hírek szerint Rodriguez már Manchester környékén keres házat magának. (Express)

 

 

Június 19.

 

Daley Blind: egyes hírek szerint Jose Mourinho nem tart igényt a holland játékosra, akit az Arsenal szívesen leigazolna a Vörös Ördögöktõl. (Mirror)

 

Adam Ounas: a 19 éves szélsõt már többször szóba hozták a Uniteddel az elmúlt hetek során; a legújabb hír az, hogy a 19 éves játékos - aki a francia bajnokság egyik legnagyobb ígérete - egyre több olyan szezmélyt követ Twitteren, akik a manchesteriekhez köthetõk. Vajon ez jelent bármit is? Állítólag a United 10 millió fontot ajánlott a Bordeaux-nak Ounasért.

 

Ashley Fletcher: a fiatal csatárnak lejár a szerzõdése a Unitednél és bár a hírek szerint szerzõdéshosszabbításról tárgyalnak esetében, a Leeds szeretné leigazolni õt, miután Fletcher remek idényt töltött tavaly a Barnsley-nál. (Sun)

 

Leonardo Bonucci: Mourinho 25 millió fontot fizetne a Juventus-nak Bonucciért, akit a Chelsea is szívesen leigazolna. Mourinho mindenképp szeretne egy tapasztalt védõt igazolni. Bonucci jelenlegi szerzõdése 2020-ig szól és heti 70 ezer fontot keres a Juvénál. (Express)

 

Matteo Darmian - Nemanja Matic: a Sunday People beszámolója szerint a United és a Chelsea meglepõ húzásra készül. Játékost cserélnének egymás között, a manchesteriek Matteo Darmiant adnák a középpályásért cserébe.

 

Marco Verratti: Mourinho szeretné leigazolni a PSG középpályását, akinek szerzõdésében 100 millió eurós kivásárlási ár szerepel, így ha összejönne az üzlet - amire egyébként kicsi az esély - úgy Verratti lenne a legdrágább játékos, megelõzve Gareth Bale-t. 

 

 

Cesar Azpilicueta: Jose Mourinho 11,8 millió fontot adna a Chelsea bekkjéért, akiel korábban már dolgozott együtt. A védõt a PSG és az Atletico Madrid is szeretné leigazolni. (AS)

 

Neymar: a játékos ügynöke, Wagner Ribeiro állítása szerint három klub is van, mely megadná a 157 millió fontos kivásárlási árat a Barcelonának Neymarért. Ez a három klub pedig a Real Madrid, a PSG és a Manchester United. Ám Neymar szívesen maradna a katalán klubnál és új, hatéves szerzõdést írna alá. (Mirror)

 

Paul Pogba: a Juve beárazta középpályását. A Metro úgy tudja, az olasz bajnokcsapat 160 millió eurót (125 millió font) kérne attól a klubtól, mely szeretné megszerezni Pogbát. A korábbi hírek szerint a United menedzsere érdeklõdik a francia játékos iránt, de vajon kiadna érte ekkora összeget?

 

 

 

Június 12.

 

N'Golo Kante: a mai Mirror beszámolója szerint a United készen áll arra, hogy letegye a Leicester asztalára a francia középpályás 22 millió fontos kivásárlási árát. Kante kiváló szezont futott legutóbb, a PL-ben nem volt egyetlen játékos sem, aki több labdaszerzéssel és sikeres szereléssel büszkélkedhetett volna. Ráadásul a francia válogatottban is kezdõ volt pénteken, a románok elleni találkozón õ passzolt a legpontosabban a teljes mezõnyt tekintve.

 

Zlatan Ibrahimovic: legfrissebb információk szerint a svéd csatár szerzõdtetése azért is késhet, mert a csatár szeretne játszani a riói olimpián. Mint köztudott, az olimpiai tornán minden nemzet keretében három, 23 évnél idõsebb játékos is szerepelhet, és Ibra szeretne az egyik lenni a svédeknél. (Mirror)

 

Alvaro Morata: Mourinho szeretné az Old Traffordra csábítani a Juventus csatárát, aki azonban a megfelelõ játékidõ miatt csak akkor igazolna Manchesterbe, ha a klub nem köt szerzõdést Ibrahomoviccsal vagy más csatárral. (ESPN, Gazzetta World)

 

 

Gabriel Jesus: a Vörös Ördögök hónapok óta figyelik a Palmeiras 19 éves játékosát, ám könnyen megeshet, hogy lemaradnak róla is, mint Renato Sanchesrõl, mivel a német bajnok is erõsen érdeklõdik a kb 19 millió fontért megszerezhetõ labdarúgóért. Mint ismert, Sanches-t is a Bayern München igazolta le, pedig korábban már szinte biztosra mondták a Manchester Unitedhez. (Sun)

 

Gareth Bale: az El Confidencial arról írt, hogy a United 94,6 millió fontos ajánlatot készül tenni a Real Madridnak a szélsõért. Bale-t már korábban is szerette volna megszerezni az angol rekordbajnok, de a játékos inkább a királyi gárdát választotta. A hírek szerint a nyáron újabb rohamra indulnak Manchesterben a walesi kiválóságért. 

 

 

Június 9.

 

Paul Pogba: értesülések szerint a United kapcsolatba lépett a Juventusszal és a játékos ügynökével is annak érdekében, hogy a középpályást visszacsábítsa a klub az Old Traffordra. Pogba azonban a Real Madridra vár, mert oda szeretne igazolni. A Vörös Ördögök Juan Matát is odaadnák a Zebráknak Pogbáért. (ESPN)

 

Luis Nani: a török DHA szerint a manchesteri klub már megegyezett a játékossal és már csak az átigazolási összegrõl kell tárgyalnia annak érdekében, hogy visszahozza az OT-ra a portugál szélsõt, akit Louis van Gaal adott el 2015-ben. 

 

Nemanja Matic: Jose Mourinho szeretné Manchesterbe csábítani korábbi játékosát, a szerb Matic-ot, akivel a Chelsea-nél dolgozott együtt. (ESPN)

 

Breel Embolo: a Basel csatárát szemelte ki a Manchester United. A 19 éves játékos 13 gólt szerzett az elõzõ szezonban, nagyban segítve csapatát a bajnoki címhez és az Európa Liga nyolcaddöntõjéhez. A Vörös Ördögök a Tottenhammel, a Möchengladbachhal és az RB Leipziggel csatázhatnak a csatárért. Õ lehet Mourinho második igazolása. (20 Minuten)

 

 

Toni Kroos: a manchesteriek készen állnak arra, hogy egy 31 millió fontos ajánlattal teszteljék a Real Madridot a középpályás ügyében, akit szívesen leigazolna az angol rekordbajnok. (Express)

 

 

Június 5.

 

Lionel Messi: a United érdeklõdik a Barcelona csillagáért. Az elmúlt három hét alatt kétszer is megkörnyékezték a katalánokat a manchesteriek annak érdekében, hogy el tudják csábítani Messit az Old Traffordra. Messi szerzõdése 2018-ig szól és nem nagy merészség kijelenteni azt, hogy rekordigazolás történne, ha klubot váltana az 531 meccsen 453 gólt termelõ szupersztár. (Sportsmail)

 

 

Bastian Schweinsteiger: a Mirror úgy értesült, Jose Mourinho nem tart igényt a középpályás szolgálataira. Bastian tavaly érkezett Manchesterbe, ahol nem sikerült kiemelkedõ szezont futnia Louis van Gaal irányítása alatt és a hírek szerint az új menedzser nem számol vele.

 

Adnan Januzaj: a Galatasaray kölcsönvenné a teljes szezonra a belga fiatalt, aki elõzõ idényben megfordult a Borussia Dortmundnál is. (Tuskish Football)

 

Antoine Griezmann: Jose Mourinho szeretné megszerezni a 25 éves támadót. A portugál menedzsernek nagyon tetszik az, hogy a francia mennyire eredményesen tud játszani kontrákból. (ESPN)

 

Kevin Gameiro: a Sevilla csatára is az Old Traffordon köthet ki. Mourinhót nem érdekli, hogy Gameiro 29 éves, szeretné megszerezni õt is. A csatár összesen 29 gólt termelt a legutóbbi szezon alatt, ebbõl 16-ot a bajnokságban. (ESPN)

 

Pierre-Emerick Aubameyang: manchesteri harc van kialakulóban a Dortmund gólvágójáért, ugyanis Guardiola és Mourinho is szeretné leigazolni õt. Bár jelenlegi szerzõdése 2020-ig szól, ez nem jelent akadályt egyik manchesteri klubnak sem, ám tény, ezzel a 39 gólos szezont futó játékos ára igen magasra kúszik. 65 millió font körüli összegrõl olvasni, de ha a Real Madrid is beszáll a harcba, ez még magasabbra mehet. (Daily Star)

 

Andre Gomes: A United 35,2 millió fontos (plusz 11,7 millió fontos bónuszok) ajánlatot tett a Valencia középpályásáért. Alfredo Pedulla olasz sportújságíró szerint Mourinho közel áll a játékos megszerzéséhez, ebben pedig Jorge Mendes is segítségére van, aki nem csak Gomes, de Mourinho ügynöke is.

 

 


Június 2.

 

Dani Alves: a Barcelona sportigazgatója, Roberto Fernandez megerõsítette, a brazil bekk biztosan elhagyja a klubot nyáron. Alvest a Juventus és a United is vinné, de legújabb kérõként a PSG is felbukkant. (Mundo Deportivo)

 

John Stones: az Express beszámolója szerint a Vörös Ördögök 54 millió fontot is megadnának az Everton védõjéért. A United mellett a Chelsea és a Barca is leigazolná az angol válogatott játékost.

 

Reece Oxford: bár a manchesteri klub érdeklõdött iránta és az elõzõ héten 10 milliós ajánlatot is tett a West Hamnek, a 17 éves védõ úgy döntött, marad klubjánál, ahol hamarosan új szerzõdést ír alá. (Express)

 

Gonzalo Higuain: Jose Alberti, a Napoli legendája elmondta, a PSG és a Man United is érdeklõdik az argentin csatárért, aki három év alatt 89 gólt termelt a nápolyi csapatban. A United nagynevû csatárt szeretne igazolni, míg a párizsiak Zlatan Ibrahimovic pótlását oldanák meg Higuainnal. (CalcioMercatoWeb)

 

 

David de Gea: Florentino Perez, a Real Madrid elnöke nem tett le a spanyol kapus megszerzésérõl, még úgy sem, hogy a gárda menedzsere, Zinedine Zidane teljes mértékben elégedett Keylor Navasszal. (Mundo Deportivo)

 

Adam Ounas: a Vörös Ördögök érdeklõdnek a Bourdeaux 19 éves középpályása iránt, aki a legutóbbi szezonban hat gólt szerzett a francia élvonalban. Ounas szerzõdése 2019-is él jelenlegi csapatánál. (Daily Mirror)

 

Miralem Pjanic: az angol rekordbajnok szeretné legyõzni a Liverpoolt és a Chelsea-t az AS Roma középpályásáért folyó harcban. A 26 éves, sokoldalú játékos 30 bajnokit játszott a legutóbbi szezon során és 10 gólt, valamint 12 gólpasszt termelt. (Mundo Deportivo)

 

Daley Blind: egyes hírek szerint Jose Mourinho nem tart igényt a holland játékos szolgálataira, a Barcelona pedig szívesen leigazolná a 26 éves labdarúgót. (Sport.es)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!