Átigazolási Center - 2016. július

Eltelt egy hónap a nyárból és a Manchester United három új igazolást már fel tud mutatni.


De az újságírók ettõl még nem állnak le, folyamatosan jelennek meg az újabb pletykák.

 

Július 26.

 

Dimitri Payet: francia lapok szerint a Man United érdeklõdik a West Ham támadója iránt, de a játékost az Inter és a Real Madrid is szívesen vinné. Információk szerint a WHU 50 milliós ajánlatra nem tudna nemet mondani. (France Football)

 

Gabriel Jesus: a brazil Globoesporte arról írt, hogy a Vörös Ördögök képviselõi tájékoztatták a Palmeiras-t, hogy az elkövetkezendõ 24 óra során a klub 26,8 millió fontos ajánlatot tesz a 19 éves játékosért. Jesus 23 találkozón 13 gólt szerzett ebben az évben. A fiatal támadó jelenleg a brazil olimpiai csapattal készül a riói olimpiára.

 

Bastian Schweinsteiger: Jose Mourinho nem tart igányt a német középpályásra, aki a török Besiktas csapatánál köthet ki. Schweinsteigerért a PSG is érdeklõdik. (Express)

 

Matteo Darmian: miután hatalmas összegért eladta Higuaint a Juventusnak, a Napoli leigazolná a United jobb bekkjét, aki "álomigazolás" lenne a nápolyiak számára. (Gazzetta dello Sport)

 

Blaise Matuidi: a francia középpályás kiváló alternatíva lenne abban az esetben, ha a United nem igazolná le Paul Pogbát. Ráadásul a PSG új vezetõje, Unai Emery lehetõvé tette, hogy a játékos távozhasson, amennyiben megfelelõ ajánlatot kap érte a klub. Matuidi ára 30 millió font környékén lehet. (Express)

 

Will Keane: David Moyes, korábbi United menedzser, aki immár a Sunderland vezetõje, 6,5 millió fontot fizetne a Vörös Ördögöknek a csatárért cserébe. Hírek szerint Moyes Januzajt is szeretné megszerezni (kölcsön), míg Marouane Fellaini is a kiszemeltjei között szerepelhet.

 

 

Július 17.

 

Fabinho: a The Sun számolt be arról, hogy a Manchester United 22 millió fontért megszerezheti a Monaco sokoldalú játékosát. Bár a Vörös Ördögök már három új játékost is vettek, Mourinho a jobb bekk poszton erõsítene, mert Matteo Darmian jövõje kérdéses az Old Traffordon, míg Antonio Valencia eredeti posztja nem az. Fabinho szélsõ védõ, de képes a középpályán is játszani, a védõsor elõtt védekezõ feladatkörben. 

 

 

Gabriel Jesus: a Palmeiras csodagyerekére hajtanak a manchesteriek. Bár a hírek szerint jelenleg a Real Madrid a legesélyesebb arra, hogy leigazolja a 19 éves csatárt, aki 20 brazil bajnokin 11 gólt termelt ebben a szezonban, de a United azt az információt kapta, hogy a játékos szerzõdése 24 millió eurós kivásárlási záradékot tartalmaz, ami minden bizonnyal nem okozna gondot Manchesterben. (SkySports)

 

James Rodriguez: a Vörös Ördögök is harcban állnak a kolumbiai játékos megszerzéséért. A Real Madrid kész megválni támadójától, amennyiben megfelelõ ajánlatot kap érte. A United mellett a PSG, a Chelsea és a West Ham is erõsen érdeklõdik James-ért. (Marca)

 

Nemanja Matic: bár a Chelsea nem akar megválni tõle, a szerb középpályás szeretne eligazolni a Manchester Unitedhez, ahol ismét együtt dolgozhatna Jose Mourinhóval. A londoni klub a napokban 30 millió font körüli összegért megszerezte Kantét, ami tovább erõsítheti a spekulációkat. (Daily Mail)

 

Paul Pogba: a Football Italia szerint már csak napok kérdése, mikor zárul le az üzlet és Pogba mikor válik a világ legdrágább játékosává, hiszen a lap tudni véli, hogy a United 105 millió fontot fizet a Juventus-nak a franciáért, akinek 220 ezer fontos heti bért fizet majd ötéves szerzõdése aláírása után. Pogba kedden eshet át orvosi vizsgálaton. Más portálok közben arról írtak, hogy a Juve megadná a Napolinak Higuain kivásárlási árát (94 millió euró). Egyesek szerint a torinóiak már a Pogbáért kapott pénzt költenék ezzel.

 

Juan Mata: az Espanyol ajánlatot készül tenni a Unitednek a spanyol támadó középpályásért, akit Mourinho egyszer már eladott, amikor a Chelsea menedzsere volt. (Sunday People)

 

Marcos Rojo: a Villarreal az argentin játékosban találta meg azt, aki pótolhatná épp a Unitedhez szerzõdött Eric Bailly-t. Jose Mourinho állítólag nem tart igényt a védõ szolgálataira, akit 10 millió font körüli összeg ellenében el is engedne, bár a spanyol klub nem akar ennyit kifizetni, így lehet, hogy az üzletbõl egy teljes szezonra szóló kölcsönadás lesz manchesteri részrõl. (Marca)

 

Jesse Lingard: bár a Tottenham, az Everton és a West Ham is érdeklõdik Lingard iránt, Jose Mourinho szerzõdéshosszabbítást adna a szélsõnek, aki így heti 40 ezer fontot kereshetne a Vörös Ördögöknél. (Mirror)

 

 

Július 14.

 

Bastian Schweinsteiger: a Telegraph beszámolója szerint Jose Mourinho nem számol a német középpályással, akiért közben bejelentkezett a Besiktas.

 

Memphis Depay: amennyiben a Barcelonának nem sikerülne leigazolnia az Atletico Madridtól Luciano Viettót, úgy szeretnék megszerezni a manchesteriektõl a holland szélsõt, akinek nem sikerült jól eddigi pályafutása az Old Traffordon. Depayt a Juventus is szeretné megszerezni, 16,7 millió fontot adna érte. (Express)

 

Renato Sanches: bár nem sikerült leigazolnia a Unitednek a középpályást a Benficától, hiszen Sanches végül a Bayernhez igazolt 37,7 millió font ellenében, Jose Mourinhónak nagyon tetszett az, amit a 18 éves játékos az EB-n mutatott. Ed Woodward pedig a hírek szerint a müncheniektõl megérdeklõdte, mekkora kivásárlási záradékot írtak a szerzõdésbe. (Goal.com)

 

Cesc Fabregas: Jose Mourinho szeretne ismét együtt dolgozni a spanyol középpályással, kinek Manchesterbe történõ igazolása a mai hírek után már egybõl nem fizet olyan jól a fogadóirodáknál, mint korábban, hiszen az eddigi huszas szorzó lecsökkent ötösre. A Chelsea új menedzsere több játékost is igazolna a középpályára, kiszemeltjei között szerepel Konte, Nainggolan, Joao Mario és Andre Gomes is, így a 29 éves Fabregas-nak várhatóan kevesebb szerep jutna. (Mirror)

 

Július 3.

 

Hirving Lozano: a 20 éves mexikói szélsõt maga Jim Lawson, a United játékosmegfigyelõi hálózatának vezetõje figyelte és a játékos nagybátyja már úgy tudja, hogy az Olimpia után hivatalosan be is jelenti az angol klub új igazolását. (Futbol Entre Lindeas)

 

 

Paul Pogba: a United kész 100 millió fontot fizetni a Juventus-nak a francia középpályásért. Pogba azonban inkább a Real Madridot választaná, ám a királyi gárda már nem érdeklõdik annyira erõsen a játékos iránt, inkább N'Golo Kantét szemelte ki magának. (MEN)

 

Daley Blind: az Everton szeretné leigazolni a United holland játékosát. A Sky Bet szerint igen jó esélye van a Stolverkosoknak Blind megszerzésére, akit egyébként az Arsenallal és a Barcelonával is szóba hoztak már.

 

Juan Mata: miután lehet, hogy Zlatan Ibrahimovic megkapja a 8-as mezszámot a Vörös Ördögöknél, egybõl fellendültek a spanyol játékossal kapcsolatos találgatások. A legfrissebb ezek közül az, hogy Ronald Koeman az Evertonhoz csábítaná a támadót.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!