Pogba és Zlatan is élvezte a gyõzelmet

A Manchester United sztárjai, Zlatan Ibrahimovic és Paul Pogba számára is édes a Selhurst Parkból elhozott három pont íze a Crystal Palace szerda esti 2-1-es legyõzése után.


Pogba kezdte meg a gólgyártást a szünetet megelõzõen, amelyet a Sasok részérõl James McArthur egyenlített ki a második félidõ derekán, de a 88. percben jött Zlatan Ibrahimovic és eldöntötte a találkozót a vendégek javára. Bár a két nyári igazolás több próbálkozást is tett arra, hogy ennél jóval korábban dûlõre vigyék a mérkõzést, mindketten elégedetten nyilatkoztak a gyõzelmet követõen.

 

"Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz ebben a stadionban" - kezdte Pogba a BT Sportnak.

 

"Ma este nem voltunk igazán elégedettek a csapat teljesítményével, de mint tudják, nem kell jól játszani ahhoz, hogy egy csapat nyerni tudjon."

 

 

Pogba vezetõgólja körül vita alakult ki, miután a labda Zlatan karján megpattanva került a francia középpályás elé, amely így szabálytalannak minõsülne.

 

"Lehet, hogy hozzáért a karomhoz" - tette hozzá Ibra.

 

"Megpróbáltam a labdát eljuttatni Paulhoz, mert láttam, hogy szabadon áll. Szerintem hozzáérhetett egy kicsit a karomhoz a labda, majd utána a hasamhoz is, de elõbb látnom kell a képeket, hogy biztosat mondhassak."

 

Kõkemény feladat volt a Vörös Ördögöknek, hogy három nappal azután, hogy hazai pályán legyõzték a Tottenham Hotspur gárdáját, a Crystal Palace-hoz kellett idegenbe látogatniuk, Pogba azonban egyértelmûen megérdemelt gyõzelemrõl beszélt londoni kirándulásuk kapcsán.

 

"A mérkõzésnek két fajta kimenetele is lehetett volna, de nekünk sokkal több helyzetünk volt, mint nekik."

 

"De emellett David de Gea is rengeteg védést mutatott be."

 

Szerda esti találatával Zlatan Ibrahimovic legutóbbi 8 mérkõzésén már 8 találatnál jár, a Mérkõzés legjobbja elismerést azonban mégis Paul Pogba kapta a BT Sport stábjától, amely után a svéd azzal viccelõdött, barátja "megtarthatja a díjat magának".


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!