Pogba távozni szeretne

Paul Pogba a múlt héten füttykoncertet kapott az Old Traffordon a szurkolóktól, ami nagyon bántotta őt és egyre inkább úgy érzi, hogy távozik a Manchester Unitedtől szezon végén, amikor lejár a szerződése.


Pogbat kifütyülték a United szurkolói, amikor a Norwich ellen 3-2-re megnyert találkozón lecserélték, amiről a csapat ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick úgy nyilatkozott, hogy: "Nem hiszem, hogy lenne értelme bármelyik játékost is célba venni."

 

A francia világbajnok képviselőjével több klub, köztük a Real Madrid és a Juventus is tárgyal a hírek szerint, mivel nyártól ingyen igazolható, bár a francia középpályás annak a lehetőségét sem zárta ki teljesen, hogy a Premier League-ben marad. 

 

Pogba a Liverpool ellen 4-0-ra elveszített találkozón is a lecserélt játékosok között volt, igaz ebben a 10. percben történt változtatásban vádlisérülése játszotta az főszerepet szerepet, nem pedig a teljesítménye. 

 

A 29 éves játékos most orvosi vizsgálaton esik át és felmérik az állapotát, a United legendája, Gary Neville szerint viszont valószínűleg ez volt az utolsó alkalom, hogy Pogbat United mezben látták, mivel a csapatnak már csak 5 meccse van hátra a szezonból és még mindig küzdenek a 4. hely megszerzéséért. 

 

Pogba 2009-ben csatlakozott a Unitedhez a Le Havre csapatától, de szerződése lejárt, mielőtt beverekedhette volna magát a felnőtt keretbe és végül távozott a Juventushoz, majd 2016-ban világrekordot jelentő összegért tért vissza az Álmok Színházába, első szezonjában pedig megnyerte a Ligakupát és az Európa-ligát is. 

 

 

Azóta válogatott szinten megnyerte a világbajnokságot és a Nemzetek Ligáját is, klub szinten nem jött össze neki több siker, sőt, Jose Mourinho regnálásának vége felé közel állt a távozáshoz is, miután megromlott kapcsolata a portugál mesterrel.

 

A vita kirobbanása állítólag abból adódott, hogy Mourinho nem akarta a franciát kinevezni csapatkapitánynak, egyik vitájukról pedig felvétel is készült a csapat edzésén. A portugált azonban nem sokkal később menesztették, Ole Gunnar Solskjaer pedig visszaintegrálta őt a csapatba. 

 

Ebben a szezonban Pogba mindössze 21 találkozón került bevetésre sérülései miatt, az idényt pedig már biztos, hogy ismét trófea nélkül fejezik be.


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!