Lingard a meccsnyerõ Zlatant élteti

A Manchester United középpályása, Jesse Lingard csak a dicséret hangján tudott nyilatkozni Zlatan Ibrahimovicról a West Brom ellen 2-0-ra megnyert bajnokit követõen.


A svéd csatár szerezte csapata mindkét gólját a sorozatban harmadik megnyert Premier League bajnokin, amelyek közül utóbbi kettõt idegenben tudták begyûjteni.

 

Amikor a mérkõzés legjobbja elismerést begyûjtõ Zlatanról kérdezték, Lingard így nyilatkozott a MUTV-nek:

"Õ egy született gólvágó. Mindenki láthatja, micsoda gólokat szerez."

 

"Nagyszerû mellette játszani, mert nagyon jól fut be az üres területekre, nagyon könnyû vele összejátszani."

 

 

Lingard volt a birminghamiek elleni találkozó elsõ góljának elõkészítõje, amikor az ötödik percben az õ tûpontos beadását fejelte Ben Foster kapujába Ibrahimovic.

 

"A menedzser figyelmeztetett, hogy keressem az üres területeket, így a védelem mögé tudtam kerülni, majd amikor felnéztem, láttam, hogy Zlatan a tizenhatoson belül van, aki aztán be is tudta fejezni az akciót" - tette hozzá az angol válogatott játékos.

 

Természetesen nem lehet elmenni a védelem teljesítménye mellett sem, amely újra kapott gól nélkül tudott lehozni egy mérkõzést.

 

"Az ellenfél több magas, jó testfelépítésû játékossal rendelkezett, de azt gondolom, hogy sikerült velük jól megbirkóznunk."

 

"A védõink tudták, hogy nem lesz könnyû dolguk, ha a levegõben megakarják nyerni a párbajaikat ilyen magas játékosok ellen, de fel tudtuk venni velük a kesztyût és megérdemeltük, hogy ne kapjunk gólt."

 

A Vörös Ördögök immáron hét bajnoki mérkõzés óta nem találtak legyõzõre, emellett pedig egyre jobb formába is lendülnek a manchesteriek.

 

"Szerintem mostanra kezdjük felvenni a ritmust. Vannak sérülésbõl visszatérõ játékosaink, úgyhogy egyre teljesebb a játékoskeretünk, akik közül a menedzser válogathat, és mindenki tudja, mi a szerepköre, és hogy mit kell tennie jelen pillanatban a csapatért."

 

Egy hektikus hetet követõen a Manchester United játékosainak lesz egy kis lehetõségük a szusszanásra a Boxing Day-ig, Lingard pedig már nagyon várja a jól megérdemelt pihenést a Sunderland elleni összecsapást megelõzõen.

 

"A lehetõ legjobb pillanatban jön ez el. Egy kicsit kikapcsolódhatunk a családunk társaságában. Így felfrissülve térhetünk majd vissza kedden, hogy aztán felkészüljünk a Boxing Day-re."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!