Scholes véleménye Rooney-ról és a jövõrõl

Az Old Trafford legendáját nem gyõzte meg sem a Chelsea sem a Liverpool és azt gondolja José Mourinho fiai harcban lehetnek a bajnoki címért, ha nyerni tudnak jövõ hét hétvégén az Old Traffordon.


Paul Scholes hisz abban, hogy a Manchester United ismét valódi esélyese lehet a Premier League megnyerésének, ha le tudják gyõzni a Liverpoolt jövõ héten.

 

José Mourinho fiai már zsinórban 8 gyõzelemnél tartanak minden sorozatot figyelembe véve, miután tegnap 4-0-s gyõzelemmel kiverték a Readinget az FA-kupából.

 

Wayne Rooney, Anthony Martial és Marcus Rashford góljaival, de a nagyszerû formában lévõ Zlatan Ibrahimovic nélkül a Vörös Ördögök támadó szekciója épp olyan jó volt, mint ahogyan jól teljesített Ibrahimovic-csal az összes többi sorozatban.

 

A klublegenda Scholes már elõre tekint a jövõ hét vasárnap megrendezésre kerülõ Old Trafford-i derbire, ahol a hazai csapat a Liverpoolt látja vendégül. Ez lehet a fordulópont a 2016-17-es szezonban, ha sikerül legyõzni Jurgen Klopp fiait, s így lecsökkenteni a különbséget a riválisokhoz képest 2 pontra.

 

"Az United jelenleg képes akárhol és akármikor gólt szerezni. Szerintem a jövõ nagyszerû lesz. Nem hiszem, hogy a Chelsea annyira meggyõzõ lenne és a Liverpoolnak is vannak problémái. Úgy gondolom, ha nyer az United jövõ hét vasárnap, úgy õk vissza fognak térni a bajnoki címért folytatott küzdelembe" - nyilatkozta Scholes a BT Sportnak.

 

Scholes gratulált az angol válogatott és a Manchester United támadójának, Rooney-nak, aki egalizálta Sir Bobby Charlton 249 gólos klubcsúcsát azzal, hogy betalált a Reading elleni mérkõzés elején.

 

 

"Ez egy nagyszerû eredmény" - kezdte Scholes. "Õ (Rooney) megnyert már számos trófeát és ami a legjobban lenyûgöz engem az az, hogy õ már régóta a legmagasabb szinten focizik és mégis még mindig benne van a vágy és a sikeréhség."

 

"Õ élesen játszott és ez nagyszerû, õ egész meccsen jól játszott és minden megmozdulása briliáns volt. Reméljük, megdönti Sir Bobby Charlton gólrekordját a Liverpool ellen." 

 

"Õ még mindig meghatározó része a csapat sikerességének, nyert már számos trófeát ezzel a klubbal és lõtt számos különleges gólt is. Vannak csodálatos gólok, mint amiket a tizenhatoson kívülrõl szerzett, amiket úgy szerzett, hogy alányesve emelte át a kapus felett, amiket enyhén megemelve a kapus mellett rúgott el és szerzett már gólt a félpályáról is."

 

"Õ a meghatározó embere ennek a klubnak és még sokáig az is lehet. Persze ezt mind tõlem tanulta!" 

 

A csapat játékosai az Old Traffordon fogják fogadni a Hull City-t a Ligakupa elõdöntõjének elsõ mérkõzésén, még mielõtt elkezdenének foglalkozni a Liverpool elleni meccsel.


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!