Pogba elárulta, hogy mire költötte az elsõ fizetését

A Manchester United középpályása meglehetõsen szegény családból származik, azonban jelenleg heti 290 ezer fontot tesz zsebre, viszont nem felejtette el a gyökereit.


A  középpályás soha nem felejti el, hogy Franciaország egyik elszegényedett részérõl nõtte ki magát a világ jelenlegi legdrágább játékosává.

 

Miután betört a Manchester United fiatal csapatába, Pogba olyan fizetést kapott, amelyet elõzõleg még soha nem tapasztalt, és elhatározta, hogy megajándékozza magát két drága Louboutins cipõvel.

 

"Erre egész életemben emlékezni fogok. 18 vagy 19 éves lehettem, amikor megvettem az elsõ két pár Louboutins cipõmet. Mindkét pár fehér volt." - árulta el Pogba az Esquire-nek adott interjújában.

 

"Ezután egy hónapig nem mentem sehova, nem vettem semmit, le voltam sokkolva. Azt mondtam, hogy soha többet nem fogok Louboutins cipõt venni."

 

"Ez vicces volt, de amikor az emberek szûkösen élnek, akkor megtudják az értékét, és egy kicsit fura volt számomra. Úgy éreztem, hogy ez rengeteg pénz volt egy pár cipõért. Viszont az élet gyorsan halad, olyanokat kell tennünk, amelyek élvezetet adnak számunkra, de nem szabad megfeledkeznünk a többi emberrõl sem."

 

 

Pogba jelenleg 290 ezer fontot keres hetente a csapatnál, azonban a Juventusnál töltött ideje alatt ellopták az említett cipõket. Ekkor nagyon elszomorodott, hisz számára komoly eszmei értéke volt a két pár cipõnek.

 

"Nem fogjátok kitalálni, de kiraboltak Olaszországban és elvitték a cipõimet is."

 

"Tehát üzenném a srácnak, aki kirabolt, hogy kérem juttassa vissza nekem õket! Nagyon fontosak számomra. A többit megtarthatja, csak a cipõimet kérem vissza!"

 


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!